Long time no see!

...

Käraste blogg!

Har saknat dig jättemycket! Förlåt för att jag inte har hört av mig på länge, har haft så mycket att göra.. Hoppas du förlåter mig? Ska vara tillgänglig för dig massor nu! Du förstår, det är inte lätt att alltid hålla dig uppdaterad osv, som sagt  så är  jag ledsen och hoppas ännu en gång att du godtar min ursäkt. 

Gud så trött jag är! har tränat 21-22 kom hem för ett tag sedan, gjorde mackor till jobbet i morgon och åt en också..så jag får i mig något innan jag lägger mig. Splade Lm förra helgen och det gick inte så värst bra för oss men men sånt händer, det tog ett par dagar att släppa det för vissa saker i laget var katastroft under cupen där av att jag var så förbannad! Aja never mind. Nästa vecka tränar vi 4 ggr i veckan, blir la tufft! Men vi kommer snart börja gå på gym med, åh så skönt säger jag bara! Sån härlig känsla efter man gått på gym..

1. Älskade Rawan du fyller 20 år! Förändrats som attans har du gjort, både positivt och negativt :D 
2.Ammar snart fyller du år! Kommer du ihåg när jag räknade dagarna som var kvär fär ett jävla bra tag sen? Typ Ammar vi fyller snart, bara 234 dagar kvar haha söt jag är visst? 
3. Micka min älskade Te-vän =D du fyller med snart, vad kul! Vi ska dricka så mkt te den dagen så vi blir så fulla hihi <3

Nu är jag så trött förstår ni, sov gott och vakna torrt! 


Later





 

RSS 2.0