Converse & Escada

Sha!

Idag blev det att shoppa lite grand med grabbarna.. Det blev nya Converse i camouflage färg, dösnygga! Från 700 till 200 kr, bara hugga till! Köpte inte ett par utan 2 par. Tänkte att jag skulle ge ett par till Rawan fast det är i storlek 40 så Rawan kan förmodligen inte ha dem, vi får ju hoppas på att de passar men det gör inget om de inte passar, blir fler skor till mig bara ;) Min älsklings parfym Escada "Moon sparkle for men" börjar ta slut så jag köpte en ny flaska idag.. 495 kr för 50ml. Sedan handlade jag upp presentkortet som jag fick av jobbet när jag fyllde år, det var 300kr från Stadium så jag köpte strumpor och ett par underbyxor till fotbollen.. Jag och Ammar stack även till systembolaget och köpte lite dricka till nyår, det var min första gång jag köpte ut på bolaget sen jag fyllde 20, lite stort faktiskt haha..  

Efter shoppingen drog vi till Burger King och fetade oss sedan blev det hemmåt.. Det börjar bli mycket kallt igen, usch! Det ska bli 15- imorgon :/ Kommer att bli en jobbig dag på jobbet..bäst att få på sig långkallingarna .. Ne nu blir det film och Tee :)


Later  

Shoes from "Novita"



..
Hur fina är inte dem här skorna?

Sha!

Skönt att jobba helger ju, det är ganska lugnt Var ledig igår annars har jag jobbat hela julen. Jobbar även imorgon & på måndag. 155 timmar har jag jobbat denna månad. Några helger och nu på juldagarna så det blir bra med money nästa månadslön. Nyårsafton jobbar jag men på nyårsdagen är jag ledig så det blir att festa loss at Lana´s place eller så får vi se om jag firar med brorsan & dem som kommer antagligen hem ifrån Borås.

Jag köpte ett par vinterskor för några dagar sedan här i skäggetorp (skokanonen). Hade lite apotekärenden och det var några före mig så jag unnade tiden med att köpa ett par nya skor (Jag älskar skor ja) Testade dem, var jättesköna och snygga. Men provade dem ute dagen efter och de kändes så klumpiga så jag stack idag för att lämna tillbaka dem. Det var 2 personer i kassan jag bara åh nej det här kommer aldrig att gå. "Hej, jag vill lämna tillbaka dem här" Jasså? Varför då? Sa dem.. Så kollade dem på skorna och sade nej det här kan du inte lämna tillbaka. Jag gick ut 10 meter med dem och de kändes inga bra sade jag men de gick dem inte med på. Till slut hämtade dem ett par andra skor och kollade skillnaden. Skorna som jag köpte var tom nyare än dem där så jag lyckades få tillbaka pengarna. Man ska alltså inte prova skor ute och man ska även ha etiketter, prislappen + kvitto kvar om man nu vill lämna tillbaka skor som man köpt.. Visste inte jag eftersom jag aldrig lämnat tillbaka skor, men nu vet jag :)

Ikväll ska hela familjen samlas hos oss på middag! Längtar! Men nu blir det tv sedan en topplur?


Later

Tisdag

Hej där!

Igår så kom Rawan för att hälsa på, han tog med sig frugan & vi gick en vandring genom vackra Linköping sedan spelade vi bowling där man självklart vann! (Som vanligt ska jag även tillägga) Efter bowlingen så följde vi med Rawa som skulle hem till tråkiga Norrköping. Kul och träffa henne men känslorna blev för starka när vi tog farväl på tåget :/ Jag drog sedan till gymmet medans grabbarna stack till Ammar.. En trevlig dag igår helt enkelt, skönt att träffa pricken igen :) 

Vaknade vid 12 idag, mamma bad mig gå och handla lite frukt på coop för hon skulle ha gäster så jag gjorde det och åt sedan frukost & tee, nu sitter jag här och inväntar tills vi ska mot staden för att lira lite biljard med grabbarna där man självklart kommer att vinna ;) Blir kanske lite shopping också..

Nae nu blir det att dra på sig långkallingarna och några andra plagg för att möta upp Raworkester & Harabstan..

...
(Jag & Rawan för några år sedan muhaha)


Later 

Jobb, träning & julbord

Sha!


Dra mig i baklänges vad kallt det var idag! 15- bara jobba, inget annat! 07:30-13:00 en skön tid faktiskt. Min jobbarkompis Malin även kallad: "mamma-Malin" värderingen av det namnet är att hon tog hand om mig sen mina första dagar på jobbet :) Fast hon kallar mig för "Bitch" taskigt :( Men iaf så var hon sugen på McDonald´s så vi tog en drive-in och käkade sedan på jobbet mums! Åt på McDonald´s även igår :P men sch! Säg inte något till coach :P Efter jobbet hämtade Stefan mig & vi drog och tränade.. 7.5 km väntade på oss i 15- men tränarna tog beslutet om att vi inte skulle löpa i kylan, mycket klokt beslut! Så vi körde 2h futsal kombinerat med lite styrka osv härligt! Julbord med laget var det efter träningen, hur gott som helst! Körde även pingistunering (Har gått i pingis som ung, för er som inte vet det) Gick till semifinal där jag förlorade mot Carlén, usch vad dålig förlorare jag är.. Fast jag visar aldrig det :)

Jobbar även imorn 07:30-13:00 så det blir lugnt ikväll ska snart äta mat igen börjar bli hungrig sedan blir det Tee love It <3 

Ne nu ska jag byta om till lite bekvämare kläder tänkte jag.. Men ha en fin kväll :)

..


Later
 
           

Mobilen stulen

Jahopp, då vart min nya mobilen stulen då. Det var på träningen igår då någon fattiglapp hade fått för sig tanken att sno min nya mobil. Ingen såg dig men gud såg det du gjorde och du kommer att straffas :) Det känns hur konstigt som helst utan mobil, det känns som man är naken.. Så jag är typ okontaktbar och har inte kontakt med någon, blää! 

Träningen igår var tufft, springa 7km på snön sedan 1h i rydshallen. Var helt slut när jag kom hem. Gym var det på chemat idag efter jobbet förstås. Gick bra, kroppen känns som sagt bäst just nu. 

Nu blir det att äta lite mat & tee på den sedan lite tv. =)


Later   
   

Vinter & snö

..
(Skäggetorp börjar bli fint, sånna lampor har vi inte ens i berga :P)

Kroppens känns otroligt bra just nu, vi får mycket bra träning på gymmet av instuktörerna. På måndagar är det "Kettlebell" träning, där man får jobba med hela kroppen. Kettlebell liknar en kanonkula med ett handtag, för er som inte visste det. Så kör man olika övningar för just hela kroppen. Har kört den träningen ett tag nu och man känner verkligen att man blir starkare på vissa delar av kroppen, det känner man faktiskt. Härligt! Vi gymmar även på onsdagar då vi använder vikter till att göra övningar till hela kroppen, också härligt!

Har jobbat 07:30-15:00 idag, det var ganska lugnt på jobbet så det var riktigt skönt! Denna vecka jobbar jag 6 dagar..är bara ledig på fredag då jag ska sova ut ordentligt! 

Ikväll är det julfest på jobbet men jag kan inte gå :/ Syrran ringde precis och behöver barnvakt, så jag hinner inte till festen men hoppas jag hinner till träningen som är lite senare.. Vi får la se helt enkelt. Men klart att man ställer upp för sin älskade syster i alla väder :)

Apropå väder så var det riktigt halt idag men jag lyckades inte ramla, puh, snacka om balans! Ska nog inte skryta för mkt känner jag för det var otroligt nära idag.. Vad härligt med snö! JAG ÄLSKAR VINTERN! Det är kallt, då får man ta på sig mycket kläder, och man har framförallt mycket mer kläder att välja på än på sommaren.. Dessutom så är vintern så vackert, då snön faller på träden & allt är så vitt. Underbart! 

Nej nu blir det tee :)


Later    


No more you..

..
(Mycket bra fotograf är jag)

Sha!

Jag kan säga det att det här var sista gången jag går ut på ett bra tag, utan Rawan är det inget skoj.. Var du tvungen att flytta? :) Vi var först på Lascala sedan vidare mot Platå med Kerar och dem, helt okej där faktiskt men sedan stack jag mot Maxim till Ammar och de.. Där var det mycket tråkigt! En sak är säker: Slöseri med tid! 

Vaknade strax efter 11 såg att Rawan hade ringt ett flertal gånger så jag ringde upp honom där vi pratade lite om vardagen osv, han kanske kommer snart! Blir mycket trevligt :)

Snart blir det att bege sig till vidingsjö för att löpa 7.5km sedan 1h futsal i Ekholmshallen, härligt! Efter träningen blir det middag hos bror :)


Later 


Heja Cluben

Sha!

Blev halvdag på jobbet idag, skönt! Har precis ätit och inväntar att teet ska kallna en aning.. Vad trött jag har börjat bli på morgnarna? Nuförtiden sover jag alltid på bussen på väg till jobbet. Sover ändå skapligt bra på nätterna? Aja, det kanske bara är så en liten periord, får la hoppas på det iaf. Inte skönt att vara trött på morgnarna.. 

Var på hockey i måndags, såg Cluben mot HV 71. Vilken match! Snygga mål, dessutom fick vi uppleva vågen, mäktigt! Att jag inte gått på hockey tidigare? Hur som helst så tog vi dem! Åkte på matchen med Kerar Amir & Jensa. Måste göras om.. Heja Cluben!

Tränade igår, vilken form man är i. Fast kroppen min behöver en vila snart känner jag. Mycket bra träning igår av samtliga. Tempot har aldrig varit så bra som igår.. Blir gym ikväll, det ser vi fram emot. Nu i december tränar vi 4ggr i veckan.

Nu blir det tv sedan en liten powernap inför träningen :)

..
(Tog den här bilden under dagen, härligt med sol)


Later  

RSS 2.0