Väntar på tåget just nu, är på väg till No...

20100627774-001 (MMS)

Väntar på tåget just nu, är på väg till Norrköping för att shoppa med Rawa! Gillar inte den staden för 5 öre, blä! Men åker för min blogg-friends skull :)

Igår mötte vi div 1 laget Sleipner i cupen. Åkte tyvärr ut på straffar men jag är jättestolt över er killar.. Vi slet och gav dem en tuff match. 

Later


Tillbaka

Sha bloggen!


Ville bara skriva några rader innan jag drar till jobbet. För det första så får jag be om ursäkt för er som läser bloggen. Jag har mina perioder då jag inte uppdaterar bloggen på ett bra tag. Har enkelt inte orken riktigt. Det är ju Vm och man jobbar ganska mycket + att det är sommar! Så jag spenderar inte så mycket tid framför datorn längre och uppsägningstiden för mitt intranät är snart slut, det ska bli skönt för jag känner att jag inte behöver intranätet nu på ett bra tag. Och så har jag mer tid för att läsa på körkortet! Körkortet just ja, det går segt måste jag säga men det går iaf. Jag skall snart skaffa en bil till pappa också så då blir det förhoppningsvis ännu mer fart på det hela.

Kurdiska FF Tack för att ni har välkomnat mig på ett bra sätt och att ni har fått mig älska fotbollen igen. För det var ett tag nu på försäsongen då jag hade tanken att lägga av med fotbollen helt och hållet för jag trivdes inte och tyckte inte om det gröna & bollen. Men sen när jag kom till er så är den tiden jag spenderar med er mycket värdefull för jag glömmer bort resterande saker & ting och har enbart fokus på fotbollen och er mina vänner. Jag är så tacksam att jag just nu spelar med er. Tack Hemen, Azad och alla ni andra, ni alla andra ni betyder <3

Blir dock ledsen att just du Damir förmodligen lämnar oss snart för jag och du har tendensen att leverera fastän jag är där nere och du där uppe så hittar vi ändå varandra på något vänster och det är sjukt kul när vi assisterar till varandra och vi firar målen. Jag kommer också ihåg tiden som juniorer i LFF där vi också hade show! Som sagt du kommer bli saknad men jag förstår dig och hoppas att då får det bra där..

Nu ska jag dra till jobbet ha en skön söndag :)

..

Later          


RSS 2.0