Shopping then Motala..

Hej :)

Seg dag när jag vaknade, har ledigt ifrån jobbet tills på fredag så det kommer att bli segt på morgnarna men samtidigt skönt att sova ut! Efter fredagen är jag ledig i ytterligare några dagar till sedan jobbar jag som vanligt. Hur som helst så ringde Ammar mig vid 12 och ville dra till staden så jag åt, packade träningsgrejjerna & fixade mig..tog sedan bussen och mötte honom, Peddi kom också (Första gången jag har sett honom i mjukisbrallor) Jag köpte mina efterlängtade Converse och min gangsterkeps :p Jag var så snygg när jag köpte min gangsterkeps så Ahmar var tvungen att köpa en likadan.. Lugnt gubben, ingen fara asså heeeelt lugnt! Haha vi kommer glänsa med våra kepsar här i berga & på Coop Extra ;) Efter shoppingen tog jag bussen till Motala för att undersöka min framsida lår, har haft ont i några dagar...blir borta 2 veckor ungefär, blir rehab-träning tills det blir bra igen sedan kör vi igen! Kom hem vid 8 tiden åt mat tog det lugnt sedan ringde jag Shekh så tog vi en promenad till McDonald's och köpte varsin milkshake gottit!      
 
...
         ... 


Later

Mama, I love you!

. .  .
.   . .

Att vara älskad av sin mamma är det vackraste som finns.

Hon finns för dig i motgångar och medgångar.

Du har hennes kärlek i dina händer.

Svik henne inte, gör du det, så ångrar du dig resten av den hemska tiden du har kvar.



Later


Lön

Sha!

Igår jobbade jag 7-16 sedan träning, kom hem strax innan 21 jobbigt värre men kul var det allt. Men idag var jag ledig ifrån både jobbet & fotbollen, jag passade på att dra mot staden och fika med mamma. Det var länge sedan jag o mamma gjorde ngt roligt så jag frågade om hon ville hänga med & det ville hon :) Efter fikat så inväntade jag Shekh & G sedan tittade vi runt lite, köpte en ny plånbok gjorde jag med..

Nu har lönen kommit och detta skall inköpas nu i helgen...
1

...
  "GA.MA" plattång. (Blev rekomenderad att köppa denna) 
2
... Converse skor. Längtar att ta på mig dem! 
3
... & denna fina kepsen.


Later

Livet leker

Sha!

Blev väck av min arbetskollega vid 9 tiden, hon kunde inte jobba hela dagen idag pga någonting. Så frågade hon om jag kunde ställa upp och jobba 11 till 16 why not svarade jag med en trasslig röst, var så otroligt trött men visst ska man ställa upp :) Var på kurdfest igår då, hur roligt som helst! Dansade skjortan av mig haha! Var hemma vid 1 skulle igentligen bli utgång också men jag var så trött, så det får bli nästa helg för då har vi personalfest sedan utgång after the party..

Jag och Rawan kom fram till att vi skulle ta och resa! Men inte nu i sommar, för vi tänkte jobba häcken av oss denna sommar sedan spara och åka till Thailand nästa vinter :) Jag längtar redan!

Är på jobbet nu och jag får sluta blogga för jag ska vidare till den farbrorn som tycker att jag är den sötaste killen han har sett och det är 1000 % sant i det han säger menar han. Hihi roligt när man får sånna komplimanger även av de äldre :)


Later     

Lyxigt

...
Bästisen Hallala fyller år idag, ett stort grattis till dig <3

Hej :)

Är ledig idag från jobbet samt fotbollen. Har sovit ut ordentligt blev väckt av ett samtal, kanske lika bra så jag inte skulle sova ut hela dagen.. Vad ska man göra idag? Jo, har bokat hos frissan kl 14 ska bli skönt att klippa sig, börjar bli långhårig igen...visst det är fint men så jobbigt när man ska lägga sig & när man ska platta håret tar evigheter, fråga bara Rawan aka. "Raworkester" han har plattat mitt hår när det har varit som längst.. Jag kommer ihåg i gymnasiet så tog Rawan med sig hårfön & plattång så vi skulle fixa håret igen efter idrottslektionerna haha kungar var vi! Ett stort minus med att jag ska klippa mig är att tanterna på mitt jobb kommer att bli så ledsna! De kommer att säga: "Nae men! Vad har du gjort med dina fina lockar!?" Haha så söta är dem! Det är också en farbror på jobbet som älskar mitt hår & han tycker även att jag är den sötaste killen han någonsin har sett! Känn på den ni muhaha ^^  

Ska nog dra in mot staden efter frissan, ska testa ett par skor sedan leta efter ett par snygga braller.. Har lite dåligt med ekonomi just nu lr det har jag egentligen inte utan jag har sparat endel pengar som min syster har lagt undan åt mig, hennes vision är att jag måste spara tills den dagen jag ska gifta mig och till när jag ska skaffa mig en lägenhet, till inredning osv, bra tänkt faktiskt! Så jag får vänta tills 26e för då får jag lön :)

Nu ska jag ta och äta mig en frukost sedan börja fixa mig, fint väder ute med.. Ska brillorna på? Sure, why not!


Later     

Känslor

Hej!

En ledig torsdag som denna sitter man här vid datorn och bloggar om ens kanona liv! Aldrig mått bättre. Saker & ting har glömts och vissa saker börja falla in på sin plats..
 
Ni har säkert märkt att jag inte har tagit upp om mina känslor här i bloggen, om kärleken alltså.. Varför inte då Mariwan? Jo, det finns inga känslor för någon och det är det som är så otroligt skönt! Men visst finns det någon tjej som man har i tankarna då och då.. Jag tror nog att det är det som skönast att vara helt fri från någon när man är vid den här åldern, iaf för min del. Istället för att ha ngn i tankarna 24/7 kan man satsa på sin familj,vänner,jobbet & fotbollen. Livet går ju så bra nu! Men visst har man ett stressigt liv men jag försöker ta en dag i taget och planera dagen väl, jag tror den metoden är bäst för mig, förut har jag tänkt på det förfluta väldigt mkt och om framtiden men just nu på senaste har jag som sagt tagit en dag i taget och jag har aldrig mått bättre än så som jag gör nu :)

Har man någon i tankarna innan man somnar, då tycker att denna ska känna sig väldigt speciell...

Jag har fixat en jättegod frukost och ska ta del av den nu, så ni får ha en jättebra dag!
 

Later   
                                                                                                                                                             

      

And if we had babies they would have your eyes

..

Idag (onsdag) var jag ledig ifrån både jobbet & fotbollen, JÄTTEskönt! (Ehm Ammar!) Sov till 10 tiden, fixade mig & stack till Ljunkan och hälsade på Ammar och de andra. Saknar ju gymnasiet lite, det måste jag ändå säga. Sedan drog vi en sväng till staden, därefter bussade vi hem. Blev även att lira fotboll med berga grabbarna, kul var det allt.. Ska ta och hoppa in i duschen nu sedan så väntar min Vanilla Coke på mig i kylen så himla gottit det ska bli att titta på tv och dricka denna sköning hihi :)


Shayne Ward - Breathless    

And if we had babies they would have your eyes.
I would fall deeper watching you give life.
You don't even know how very special you are.

En underbar låt med en underbar text, tack för denna låt din sötfula människa =) <3


Later

Ny jacka & parfym

Köppte en ny dunjacka från GANT STORE i onsdags. Blev genast kär i den när jag såg den. Hade dock inga pengar på mig för jag var på väg hem ifrån jobbet...jag tänkte bara ta en snabbis genom staden för att ta bussen hem sedan vid trädgårdstorget men shoppingsnerverna började intala sig. Jag var tvungen att åka hem & hämta pengar sedan skjutsade Elvis mig och jag köppte denna skönhet, har dock ingen bild på jackan men det kommer..

Igår stack jag & Ammar till staden och shoppade lite.. Han köppte ett par vita skor, dösnygga! Och jag köppte en ny parfym vid namnet "Escada Moon Sparkle" så god! Värsta sommar kännslan! Jag o Ammar kom fram till att det är extremt farligt för oss nu att ha pengar haha. Rawan är ju sneppet värre! Han köper ju allt han tkr om, ny tv och dator för ngn månad sen, man bara but why Rawan?   

Blev utgång för mig o Ammar igår efter shoppingen och kalaset...juste! Min bror frus kompis fyllde år så vi firade henne och det var trevligt! Massa käk, tårta osv. Kul också att min älskade bror från Borås kom hem med sin fru och hennes mage är stoooor nu hihi.. 

Nu är jag trött! Väntar på Ammar för jag o han ska plugga! Ska hjälpa honom med sina läxor, nevars... Vi ska plugga till körkortet, den där förbannade teorin usch! 

Ammar skyyyynda! Jag lääääängtar! =D
Later                                                            ..

RSS 2.0