Bedtime Stories

...

Hej!

Det var ett tag sedan man skrev något här.. Dåligt I know! Men jag har inte haft orken att göra det precis.. Det blir samtigt mindre tid vid datorn för mig än tidigare. Det är ju bara jobbet & fotbollen jag hinner med, jag hinner knappt träffa mina kompisar ens en gång..  

Karwan min brorson som är 11 bjöd mig på Bio i onsdags?, han är ju för gullig. Han ville se Bedtime Stories med Adam Sandler (: Den var bra. Vi fick även sällskap av Ammar och hans lillebror. Efter filmen stack vi till McDonald's och fetade oss. Sedan tog vi taxi hem.. Trevlig kväll måste jag säga. Vi skulle använda Karwan & Nabil till våra "lockbeten", men det gick inte så värst bra haha!
 
Denna vecka har jag jobbat måndag-lördag! Jag är helt slut, så skönt att vara ledig idag! Vad ska man hitta på en dag som denna då? Blir nog bara att slappa med familjen.. Mamma har lagat pizza mums! Så det blir det till frukost, nevars ska ta mig en macka eller något sedan mot eftermiddagen ska jag käka pizzan, så gottit!


Later   

Tråkig nyhet

Det var så otroligt jobbigt att vakna idag på morgonen, har ju mina dagar då jag verkligen inte orkar med att vakna på morgnarna, men så tänker jag på att: Äsch, jag kommer bara att ångra mig senare när jag vaknat att jag inte orkat dra till jobbet & tjänat ihop en slant till vardagen.. Jag fick ju min första riktiga lön förra månaden och den var nice! 26e får jag lön igen.. Endel utav pengarna ska mamma & pappa få, måste ju hjälpa dem med.. Resten sparar jag :)

Fick en jättetråkig nyhet när jag väl kom fram till jobbet. Jag blev så himla ledsen, jag bara sjönk ihop.. Det är det som är så himla jobbigt med det här jobbet speciellt när man har en bra relation till personen med. :'(

Har varit & tränat. Kom hem precis.. Jag ska ta mig och käka lite alldeles strax sedan till kfum och latja lite ytterligare boll med Kerar o gänget, ska bli kul...inte träffat dem på ett tag..

Nu ska syrran ha dotorn måste kila, hat fint!

Later 

Glad alla hjärtans dag på er

...

Blev utgång igår då, vi firade Peddi som fyllde ganska exakt 18 år. Började med att dra till Ammar för att fixa oss sedan förferre hos Peddi.. Där var vi någon timma sedan drog vi in mot staden & festade till. Det var riktigt roligt, Ramin lärde mig köra maskin (Inte så smart kanske) Blev lugnt med drickandet för min del men desto värre för en annan, behöver jag ens nämna hans namn? Gör det iallafall...Ammar! Blev lite för mkt dricka för hans del så det slutade med att jag ficka ta hand om honom hela natten. Blev kebab-baren i ca 40 min för jag fick inte med mig honom därifrån killen bad mig köpa mat så gjorde jag det sen när jag kom fram till honom hade han däckat.. Vilken kille! Men jag älskar dig ändå gubben vår FSTAQ låt på hemvägen var ändå bäst haha kärlek till oss. *Jävla* Ahmar jävel! 

Vaknade vid 2 tiden där Ammar ringde och ville höra om gårdagen haha, sedan åt jag en frukost med mamma. Efter frullen tog jag bussen till stan där jag köppte 3 presenter, det är ju alla hjärtans dag idag... jag hann inte köpa igår se det blev idag istället. hur som helst så köppte jag varsin nalle till mamma & pappa där det stog "världens bästa mamma" på ena och den andre "världens bästa pappa" och en jättefin tavla till min älskade syster. Dem blev så glada :) Syrran köppte en urgullig nalle till mig. Jag har världens bästa syster! Har varit på 1års kalas nyligen och det var trevligt! Ungen är ju jättesöt.. Jag köppte en jättefin musse pigg tröjja till honom. En god middag och tårta bjöd dem på, vissa andra bjöd inte ens på tårta ehhm Peddi!

Ska spela träningsmatch i morgon med Motala, är så laddad redan nu! Möter Ifk Norrköping borta.
Nu ska jag ta mig en macka börjar bli hungrig igen sedan tv och nanna.

Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag :) 

Later 

Grattis

...

Grattis Peddi, hela 18 år!

Någon att...

...

Jag känner att jag behöver någon, någon att tycka om, någon att längta efter, någon att ha i mina tankar innan jag lägger mig, någon att roa mig med, någon att bygga en framtid med, någon att åldras med, någon jag kan ha barn med i framtiden. Ja, jag vill helt enkelt ha någon att älska. Men den där "någon" kan inte vara vem som helst utan hon måste vara väldigt speciell!

Ja, vissa dagar tänker jag sådär eller rätt ofta faktiskt. Men det är så otroligt svårt för mig att få allt det där, det känns verkligen som om det aldrig kommer att ske. Men någon vacker dag måste väl denne speciella tjejen dyka upp och dela allt kärlek med mig? Jag har svårt att tro det men det är väl bara vänta & se.

Äsch orka tänka på sånt just nu, ska göra Te och titta på tv, hat fint alla te-älskare och ni andra får väl hat bra ni med :)
    
 
Later


Pictures

Några bilder från kryssningen :) Tog ju lite tid, ehhm Rawan!
JÄTTEfina bilder som min bror Ammar brukar säga.. Asså gud!


...
 ... ...
        ... ... ... 
... ... ... 



Later

Tack för en lyckad kryssning

*Fy fan* vilken helg asså, det var ett tag sedan man hade det så himla roligt! Det roligaste & grymmaste var nog när jag och Ammar dansade med bara strumpor på discot, alla bara kollade på oss men vad gör det om man får så många blickar på sig?  Haha, jag tror vi var så igenkända på söndagen efter lördagsnatten då vi verkligen strulade till & hade så skoj.. Detaljer ska vi nog inte gå in på.  Nae men de som frågade var våra skor var svarade jag så här: Vi hade så ont i fötterna och våra skor e så tunga o bla bla.. Men sanningen var att hahaha nej jag ska nog inte säga var våra skor tog vägen.. Fråga Rawan han vet mycket väl! :p Vilken kille, så störd men samtidig underbar.. Beskriver resan med ett ord, glädje!        

Tack Rawan & Ammar för en *jävligt* lyckad kryssning!

Nu måste jag nanna, jag är hur trött som helst, sov 3 timmar inatt sen upp & jobba sedan träna i Motala. Kom hem vid 21 tiden.. Samma sak i morgon. Kommer vara så då jag jobbar att jag går upp vid 06:00 & kommer hem 21:00 Tränar 6 pass nu i veckan dödsjobbigt men dock roligt.. Aja, men god natt på er!

Ps: bilder kommer från helgen, Rawan håller på och flyttar där han bor i sthlm till en annan lägenhet så han har inte så mycket tid.. Men som sagt det kommer =)


Later   

RSS 2.0