En dröm som jag har drömt om väldigt länge...

...
(Syster med man & sina tvillingar, underbar familj)

Sha!

Jag kan börja med att välkomna Rawan till bloggvärlden! Här är hans blogg: www.placeboefecto.blogg.se! Det skall bli intressant att följa den faktiskt, han har mycket synpunkter om saker & ting som berör hans liv. 

Hur har min dag varit? Det började med att jag vaknade halv 6, bra tänkte jag för om jag vaknar så tidigt så kunde jag även hinna med & platta mitt krulliga hår. Men så blev det inte jag snoozade och snoozade tils jag råkade stänga av alarmet! Så vid 06:57 så tänker jag varför ringer inte alarmet för? Jag tittar på mobilen och ser att klockan är så mycket! det första är att jag smsar Malin och säger att jag blir sen sedan klär jag på mig, vet fortfarande inte vad jag tog på mig, så var det bara att börja springa till 1an som gick 07:12 och jag hann! Kom fram 20 i 8 till jobbet så det var lugnt. Men jag skulle börjat 7 egentligen.  

Drog sedan en sväng och hälsade på systern min! Älskar henne så otroligt mycket hon är mig närmst av alla mina syskon. Vi vet allt om varandra. Hon har en underbar familj med en man som älskar henne mer än allt! Och tvillingar som hon hade drömt om sen hon var 14 år. Hon lever i en dröm, en dröm som jag har drömt om väldigt länge...


Later     

Chill kväll

...

Dagens outfit:

  • Halsduk H&M, Klocka Memphis 
  • Linne Emilio, MQ 
  • Tröja H&M
  • Jeans Acne, Solo 
  • Converse


    Jobbig dag på jobbet idag, mycket trötthet och vi fick en tråkig nyhet. På morgonen var det värst då jag fick va larmansvarig, fick springa som en *idiot* fram & tillbaka får tant till tant, men så är det på morgnarna då många behöver hjälp med diverse saker som de inte riktigt klarar av själva, jag vet vad jag har och vänta mig mot mina slutliga år i livet.

    Hänt mer idag? Efter jobbet tog jag bussen hem och vilade lite sedan var det att börja fixa sig & bege sig till staden och spela lite biljard med Ammar och Peddi (där man självklart vann) Efter det stack vi mot 55:an och chillade lite där, trevligt trevligt! Haha, jag var på toa där sedan när jag kom ut så stog det två tjejer där jag gick förbi och de sade "Hej där" jag log tillbaka, men inte räkte det! Utan de bara "Nahepp" Liksom jag tkr att det bara kan räcka med att man bara ler tillbaka utan att säga hej? Kanske inte alla gånger men ibland? Aja, Peddi tog sedan bussen hem medans vi var duktiga och promenerade hem.

Later


Ja, jag älskar mitt jobb.

...
(En bild från sthlm. Jag, Sanaz & "farlige" Rawan)

Tuff dag med både jobb & fotboll!

Dagen har ändå bjudit på mycket roligt. Jag älskar mina tanter! De har så mkt humor de äldre, jag tycker att de blir som bebisar igen när dem blir så gamla. Man går till jobbet och är jättetrött och så säger en tex "gud vad fint hår du har, önskar att jag hade sånt tjockt svart hår" man blir liksom hur glad som helst! Jag kallar mina tanter för brudar, så alltid när jag går förbi när dem sitter och har sig så ropar jag: Nae men shena budar! De blir så glada av att man bara säger hej och klappar om dem på ryggen. Tänk er att ngt sånt litet kan förgylla ens dag, jag försöker alltd sätta mig ner vid dem och växla några ord när jag har tid. För att när de äldre har ett leende på läpparna får jag en speciell kännsla Ja, jag älskar mitt jobb!

Efter träningen drog jag hem till min bror på middag! Åt hur mkt som helst, sedan fick jag med mig en matlåda tills imorgon då jag både jobbar & tränar igen. Underbart! Vad skulle jag göra utan fotbollen och jobbet? De som bara är hemma och inte gör ngt måste må hur dåligt som helst?


Later

Film

Kollar film just nu på 4an. Det är reklam & filmen verkar vara jättebra! "Cinderella man" heter den.

"Den avdankade och utblottade proffsboxaren James Braddock får en ny chans att erövra världsmästartiteln i tungvikt. Med sin okuvliga viljestyrka väcker han en hel nations sympati och hopp."
 
Mamma har fixat te och lite godsaker till mig ska hämta det nu innan filmen fortsätter.


Later  

Förlust

..
(Jag saknar verkligen mitt långa hår!) 

  • Skjorta Emilio 
  • Slips H&M
  • väst H&M

    Sha!


    Träningsmatch mot Brage. Blev en förlust med 2-0 usch! En av mina sämre matcher men som tur var så var det bara en träningsmatch. Vi var dåliga & de va bra. Nästa helg drar serien igång igen & vi ska möta Öster. Kul ska det bli! Har hört att de har en mäktig publik med mycket folk & mycket hets på läktarna, sånt jag gillar! Ska man hitta på ikväll då? Några av mina kompisar ska ut, lite småsugen faktiskt, var ett bra tag sen.. Blir ändå lugnt om jag drar ut för fotbollen har ju som sagt dragit igång igen, antigen det eller så ska jag dra o vara barnvakt åt syrrans vargar för hon skulle kanske till en kompis. Aja får klura ut vad jag ska göra sen efter maten, blir kyckling & ris love It <3  

    I can feel the raindrops
    slowly falling
    and they calling for
    they keep calling for
    my knight in shining armour
    come and save me
    cause im drowning in pain..  

    Ne-Yo - Empty frames <3


    Later

Ne-Yo - Waiting

I don't care how long it takes
I don't mind, i'll sit and wait
till the sun goes down
and comes back up again
cuz you're the best thing in my life
without you It just ain't right
so take as long as you like
i'll still be waiting.

Älskar verkligen den artisten! Underbara texter, underbar röst & en elegant stil.

Ne-Yo   


Later


Träningsvärk!

Hola!


Har tränat måndag, tisdag & onsdag denna vecka, träning i morgon också sen är  vi lediga på fredag. Träningsmatch mot "Brage" på lördag i Motala. Söndag ledig. Ja, mycket fotboll nu efter semestern, jag kan säga det att jag har sån otrolig träningsvärk! Mina ljumskar, höfte, låren (framsida & baksida) & slutligen ryggen! Första träningen efter semestern var i måndags och då tänkte minsann jag att det skulle vara en lugn träning men nej Mariwan det var Beep-test för hela slanten. Men det gick bra! Jag fick 14.6 Det roliga var att jag fick 14.4 innan semestern & så fick jag bättre? Med tanke på att jag inte alls gjorde det som jag skulle göra under semestern. Men konditionen har alltid funnits hos mig så det är riktigt skönt :)

Jobbat måndag 07:30-15:00 tisdag 08:00-16:00 ledigt idag. Torsdag 07:30-16 & på fredag jobbar jag 07:30-16:00. Synd om mig så jag tycker ni ska tänka på mig i en minut från och meeeeed NU!

Nu ska jag koka te & äta vattenmelon!
Later                                                                    .. ...


mariwando.blogg.se

..
(En av mina Favortitbilder)

  •  Kavaj - Dressman
  •  Skjorta - MQ Emilio
  • Klocka - Memphis
  • Slips - Brothers
  • Jeans - Solo Acne
  • Skor - Vagabond

Shena!

Igår vaknade jag kl 4 på eftermiddagen! Jag tog mig en macka sedan begav jag mig till brorsans nyfödda bebis! Åh så liten, en kille vart det. Nu har min äldsta bror hela 3 söner medans jag inte ens har ett förhållande, bra jobbat brorsan! Men min tid kommer med ska du se. Han bjöd mig på pizza (gottit) sedan var det att promenera hem. Jag var så trött så jag slocknade vid 21 & vaknade vid midnatt...jag måste verkligen ta hand om min sömn nu! Men det kommer ordna sig nu när det "vanliga livet" börjar igen.

Jag tog mig precis en dusch och fixade till lite nudlar, hade inte ätit det på ett tag. Gott var det! Packade min garderob lite också. Den är fullspräckad med kläder! Så mamma tömde en till garderob åt mig, så skönt! Har alla mina skor i mitt rum för mamma slänger bara alla skor i en garderob när dem är i hallen och då kom jag på den iden att ha dem i mitt rum, älskar sättet hur jag tänker ibland muhaha. Jag älskar verkligen mina skor & kläder! Är värsta shopping freaket.

Jag har en plan! Ska vara uppe nu hela dagen sedan lägga mig 21:00. En bra plan enligt mig men jag är nästan 100 på att det inte kommer att gå, kmr somna sen när jag glor på tv, men försöka duger!


Later


HEMMA!

Linköping

Hallå!

Äntligen hemma! Riktigt skönt faktiskt.. Vi åkte 18:30 från sthlm och kom fram kvart i 9 ungefär, sedan frågade jag Ammar om vi kunde ta taxi hem men han sade att det var onödigt så vi åkte buss till vår älskade berga.  

Tiden i sthlm har varit underbart, vi var där 9 dagar, lite för mkt får man ändå säga men som sagt underbart roligt har vi haft. Jag tackar Rawans mamma för gästfriheten & den goda maten, tackar Ahmed för tiden i Älta och jag tackar även Rawan för allt roligt vi gjort & pratat om :) Ammar och Peddi får man heller inte glömma! Tack för allt grabbar, ni betyder!

Nu gäller det för mig att vända på dygnet, så jag ska försöka lägga mig innan 12 idag så jag får in rytmen i sovandet. 

Nu ska jag packa upp kläderna sedan äta en bit mat :)    


Later

16-07-09

..
(Tog detta kort en vanlig fikadag med Rawan)

Hej!

Jag har vänt på dygnet helt & hållet. Men jag tror att jag fixar det tills på måndag då jag ska jobba och träna. Igår så blev det  fest hos Ahmed med några vänner, det var trevligt! Jag är riktigt trött iaf men Rawan är pigga fåret denna dag. I morgon eller på lördag åker jag hem till vår kära stad Lkpg. Saknat familjen oerhört. Speciellt syrrans tvillingar.  
Nu ska jag fixa te sedan sova, ha det fint :) 

Det finns ett hjärta som är fylld av smärta


Later

Kan lycka mätas?

..
(En bild från förra gången jag var hos Rawan, kolla hur stökigt han har det, usch!)

Hej!

Jag har jätteont i halsen! Gör ont när jag sväljer. Ska snart äta sedan dricka te. Är fortfarande hos Rawan i haninge, han och Ammar är och klipper sig, Peddi sitter och spelar & jag sitter här vid datorn och lyssnar på Lil Wayne. Jag tänker också lite för mig själv om lyckan kan mätas? Man är ju aldrig nöjd med det man har utan man vill alltid ha bättre & bättre och aldrig är nöjd! Blev väckt av ett samtal från en vän som handlade mycket om det.. Så jag började tänka på det, helt sjukt att människor som har det hur bra som helst (de liv som "vi" drömmer om) är inte nöjda.

Jag måste bara säga att semestern har varit underbart! Men jag saknar min familj, fotbollen & jobbet väldigt mycket. På måndag börjar vanliga livet igen med mycket jobb och träning. Längtar :)

Vad ska vi hitta på ikv? Vi ska till staden, ta en fika och spela biljard eller ngt liknande. Igår shoppade jag & Rawan i "handen" Jag köppte en jättefin vår/höst jacka från MQ & en jättefin tröja från H&M. Ravve köppte en likadan tröja, 2 linnen och en plånbok från "Bläck" väldigt fin. Nu ska jag käka så ni får ha det underbart!


Later


Älta

Sha!

Andra dagen hos Ahmed här i Älta. Vilken underbar helg vi har haft, vi använder grillen till frukost, lunch & middag...ta kvällsmat om du vill också! Haha, vi har skrattat så otroligt mycket.. Ammar med sina miner, Peddi med sina fjortizfasoner, Ahmed med sina filosofiska ord :P & slutligen jag med min otroliga kärlek till grabbarna fast bemötandet av kärleken är inget vidare från grabbarna haha vilka killar.. Vi har tagit en massa himla kort, de tar aldrig kort på mig :( (Haha) Laddar upp bilderna när jag kmr till lkpg igen. Ahmeds systemkamera är min bästa vän! Rawan har ledigt från mån-fre som sagt då ska vi ha mer än roligt! En dag med oss grabbarna är en upplevelse. Underbar semester! 

"Det är sommar och grabbarna glider"



Later 

Day 1

Jag lade mig vid 1 halv 2 och vaknade för en halvtimma sen. Peddi pratade i tele sent på natten så jag kickade ut honom till köket sedan slockna jag. Jag tog en dusch, sedan var det att äta frukost. Det viktigaste på frukosten var så klart Te! Rawan sover fortfarande, han jobbade natt. Vi ska snart väcka honom sedan bege oss till stan och möta Ahmed & Ammar. Mot kvällen ska vi äta middag hos Rawan, hans mamma är bästa kocken! Jag kommer nog att gå upp ngn kg känner jag på mig. Måste banta sen när jag kommer hem :P

skriver senare på kvällen, have a nince day!


Later 

Sthlm!

Sha!

Blir Stockholm i morgon, härligt härligt! Behöver komma bort från lkpg lite.. Åker hem den 19e för den 20e börjar jag jobbet och fotbollen igen.. Har tuff schema efter semestern, jobb 5 dagar i veckan från 07:00-16:00 och 5 träningspass i veckan.

Ofta frågar jag mig själv hur jag orkar med detta liv med all stressande.. Då svarar jag: Va inte så frågvis och börja planera dagen mycket bätrre så du orkar med allt det här, tänk på sömn kost osv. Vi kommer bra överens jag och min hjärna faktiskt (:       

Ska man hitta på denna regniga dag då? För en stund sen var det sol, då tänkte jag nu kommer vändpunkten men 1 minut senare spöregnade det! Hur som helst så ska jag ta och platta håret sedan ska jag & Ammar dra och äta på Stångebro Gatukök. Sedan mot kvällen så får vi se riktigt vad vi ska hitta på...

Solen tittar fram nu btw, ska springa ut och krama solen så hårt jag kan :D


Later  

Roger Federer!

..

Jag har tillbringat 4 timmar av min dag på att kolla på Tennis det blev väldigt spännande mot slutet men R.Federer drog längsta strået och vann sin 15:e Grand Slam-titel. Finalen blev historiens längsta final också. Det var väldigt roligt och häftigt att kolla på matchen fast det skulle vara en upplevelse att kolla på ngn stor tennis match Live.. 

Denna dag har min kära vän Marcella döpt till "Synd om Marre dagen" Jättesynd om mig faktiskt, har haft så tråkigt här hemma. Ammar vill ju aldrig hitta på ngt, tråkmåns! Ska nog dra och feta mig på McDonald's senare med Mohammed :P Usch vilken dag!


Later  

 

Semester!

,,

Min semester har äntligen intalat sig! Det började ju inte särskilt bra direkt, Regn & åska! Usch! Så idag har jag bara varit inne, skulle jobbat egentligen men det blev inte av. Har tillbringat hela dagen framför tv & tennis. Så sjukt kul att titta, man blir helt insatt och sugen på att spela. Jag såg båda semifinalerna den första vann Roger Federer mot Tommy Haas med 7-6, 7-5, 6-3. Den andra vann Andy Roddick mot Andy Murray med 6-4, 4-6, 7-6 (9-7), 7-6 (7-5). Finalen spelas på söndag. Den ska man självklart se! Har själv match i morgon, vi möter Öster hemma kl 16:00 Sista matchen innan semestern.. Skulle vara riktigt skönt att plocka hem 3 poäng, blir hur som helst en rolig match.

Vad ska man hitta på ikv då? Jag ska nog bara ta det lugnt ska ta mig en promenad annars inget spec, ska ladda inför matchen :)


Later   

Te & vattenmelon

Hej!

Jag vaknar upp kl 07:30 äter frukost och väntar på att de ska hämta mig, jag väntar & väntar. Och så smsar jag en lagkamrat och han säger att träningen är inställd! Blev så arg! Bara att sova igen.. Vaknade bara för en liten stund sen. Åt mat och nu sitter jag här vid datorn med tee och vattenmelon muuuums! Skönt att det är träning sen iaf! Nu ska jag ta mig en promenix!


Later  


Beep-test

..

Sha!

Hade Beep-test igår på träningen jag fick 14.4 det är sjukt jobbigt ska ni veta! Krångligt att förklara så ni får ta reda på det själv om ni inte redan vet vad testet går ut på menar jag muhaha! Blir mer träning i morgon då vi har 2pass! En på morgonen kl 9 sedan en på kvällen vid halv 6. Älskar att ha 2 pass på dagen man känner sig som en proffs :P

Idag har jag varit helt ledig från både fotboll och jobb helt otroligt skönt! Sov vid 11 tiden och vaknade vid 11 tacka bara min säng för det. Åt frukost sedan platta mitt hår och begev mig till Ammar för att sedan dra till staden för shopping! Ammar köppte ett linne från Carlings & en tröja från Denim-store. Jag köppte världens finaste kavaj från MQ Rawan kommer dö för den! Gubben du kommer verkligen dö för den! Sedan en likadan tröja som Ahmars.

Jag avgudar Ammar för en grej! Gubben ta vara på den här chansen, den kommer nog aldrig tillbaka!


Later

RSS 2.0