Förlåt då!

Sha!

Det var long time no see! Förlåt bloggen men vafan förlåt då!
Februari månad är inne på sina sista dagar, den korta månaden är snart över! Det ska bli skönt faktiskt att inleda Mars månad! En kylig februari har det varit, verkligen! 

Mycket jobb har det varit som vanligt! Företaget ska månadsanställa 2 personer snart och jag har självklart sökt tjänsten, får hoppas på att jag får en utav platserna :) från det ena till det andra.. Företaget ska byta namn från "Carema äldreomsorg" till "Carema Care" Jobbigt att svara på telefon nu! "Välkommen till skäggetorps Servicehus Carema "Care" det är Marre" Haha tyst Rawan! Jag vet att du garvar :P 

Är på jobbet just nu och har lunch! Ska äta kyckling & ris snart, gottit! Brorsan är här med frugan och dottern så vi käkade middag igår och det blev mat över.. Älska matlåda! Efter jobbet blir det träning i fotbollshallen..


Later

  

Lördag

Sha!

Lördag då, är nyss hemkommen ifrån brorsan där vi var på middag. Hade även trevlig sällskap ifrån Finland med. Hade det väldigt trevligt och framförallt mycket god mat, tackar! Kvällen ska spenderas framför Tv:n tänkte jag. Snart spelar Real och det ska man se, sen kanske det blir någon film om jag inte hinner somna.. Somnade igår framför Tv:n mitt i en film, tänkte vara duktig och se en film men som sagt jag somnade & det var så skönt när jag vaknade imorse, jag var helt utvilad :)

Nu måste jag kila matchen börjar!


Later       

Gårdagen

Sha!

Vilken vecka det har varit! 40 timmars arbete + en massa fotboll.. Känns bra faktiskt! Gårdagen var verkligen en galen kväll! Har aldrig haft så kul, dansade som aldrig förr.. Gårdagen började med att jag fick ha sovmorgon, gött! Sedan blev det att spela cup i ryd där vi förlorade i semifinalen mot Åff juniorer. Blev att dra på middag hos syster när jag kom hem sedan vidare mot Mattias på förfest, riktigt trevligt! Vid 12 tiden tog vi taxi in till stan för att dra in på Harrys & Sliver! *Fyfan* vad kul det var där. Riktigt sköna människor där! Tack för en toppenkväll alla <3

Idag är det en dag då man ska ta igen sig för den kommande veckan där jag jobbar, har tandläkarbesök och en massa annat. Lite senare idag ska jag ta med brorsonen på bio.. Men nu blir det mat & Te :)

..


Later

RSS 2.0