Barn gör en lycklig

..
    Julia                     Andia              Jennifer                Kevin

Jag älskar barn utav hela mitt hjärta. De är så sociala, så glada, och så känslosamma. Härligaste känslan är att när de har gjort illa sig och kommer springandes & kramar en och man kramar dem tillbaka och får dem på andra tankar & pussar deras tårar som rinner ner ifrån deras kind. Jag blir så glad av denna bild ovan. Man får ett lende på läpparna och drömmer in sig i framtiden...

Brorsan min är här och hälsar på för en stund, han åker mot kvällen tillbaka till Jobb & plugg i Borås och återkommer om 2 veckor. Nu blir det att leka med hans lilla dotter =) 

Men först ska jag även säga grattis ännu en gång till Rawan som fyllde år igår <3


Later    

Snaggad

Hej där!

Har jobbat 07:30-15:30 idag. Skulle egentligen bara jobbat till halv 1 men sedan frågade chefen om jag kunde till halv 3? Sure why not sade jag. En timme efter, kan du jobba till halv 4 Marre? Sure why not! Haha, bara extra money till moi! Apropå pengar, LÖN imorgon! *Fan* så härligt! Jobbat mycket denna månad. Denna vecka jobbar jag måndag-fredag. När månaden är slut den 30e så har jag jobbat 20 dagar! Alltså bara 10 dagar ledigt. Har nog inte jobbat så här mycket sedan jag började här i oktober förra året.

Träningen igår var blä! Jag blev så arg på vissa, jag är en lugn person även på planen men ibland så har man faktiskt rätt till att vara förbannad för att vissa inte gör som de ska på planen. Men det blir nog bra, än är det bara november :)

Det är mycket jobb & fotboll i mitt liv.. Jag har inte tid med annat, visst vill man skaffa sig en flickvän, lägenhen, körkort, läsa till Uska mm. Men just nu så har jag inte tid med de, fotbollen tar mycket plats, skulle jag inte spelat fotboll hade jag kunnat göra en massa saker men jag är glad att jag började spela fotboll på gatorna som ung i hemlandet, ibland hade vi inte en fotboll så vi rullade ihop några strumpor och spelade, nu ler jag.. Vilka minnen :) Det jag vill säga är att jag inte har bråttom allt tar sin tid.. Drömmen är ju att skaffa sig fru & barn. Och det kommer!

Nej nu måste jag äta kom hem för en stund sen från gymmet, kroppen känns hur bra som helst! Blir kyckling & ris nu :) 

..
(Är som sagt snaggad nu. En  Snäll-gangstrig Mariwan är aldrig fel haha)


Later

Nöjd

Har fått nytt schema för december månad, drömtider! Är mycket nöjd, tack ska du ha chefen! Idag jobbar jag till 14:00. En lugn morgon har det varit idag, har senare ett städ hos en farbror. Jag städar så fint jag! Så, om ni behöver en städpatrull som består av bara mig haha så kan ni höra av er till mig, jag är ganska billig, okej det lät lite fel :P Skämt & sido. Stackars frugan min, hon kommer aldrig få göra något..jag tar hand om städ, tvätt, inköp osv om hon bara tar hand om maten så sköter jag resten ;)

Tränar sedan ikv. Blir samma som de andra tisdagarna..först springer vi 5km sedan 1h i fotbollshallen, gött! Det ser man fram emot faktiskt. Har varit 2 tråkiga dagar nu när jag har varit ledig, fast ändå skönt att ha fått sovit ut ordentligt annars väldigt sega dagar måste jag säga.

Ne nu ska jag ha några lunch ärenden, ha det!


Later     

En promenad med tvillingarna

En promenad med de här söta vargarna gör hela dagen! Tog en promenad med dem en runda här i berga de fick träffa en vovve hihi de vart så glada. De lärde sig några nya ord på promenaden också (: mamma blev inte så glad när de berättade att de fick klappa hunden och gav den hundkex haha, mamma gillar inte hundar :P

Några bilder från promenixen:   

              Julia                                                        Jennifer

..
                
..

..

..


Later

Akuten med Kerar

Idag fick jag äntligen sova ut efter 6 dagars tidiga morgnar, en himla massa jobb har det varit.. Blir glad sen när lönen kommer, tackar! Ska nog ta och spara allt jag får denna månad, har gått åt mkt pengar till mobilen, kläder/skor och avgiften till de tänder som jag ska laga.. Jag känner att jag har blivit mkt bättre på att ta hand om mina pengar nu än förut och det tack vare my lovely sister Kazhal <3

Fick spendera 3 timmar på akuten med Kerar igår, stackarn trampade snett på träningen när han skulle landa på foten. Han stukade den rejält och skrek av smärta, det var hemskt att se. Foten var som en liten fotboll.. De röntgade foten och det visade sig bara vara en kraftig stukning, som tur var så var det inget värre. En annan patient vars ena fot var helt av! Det var så läskigt den bara hängde, stackarn!

Missade personalfesten pga tiden på akuten, men vad gör man inte för sina vänner? :)

Ne nu ska jag dra till Coop för att köpa lite godsaker till kvällen, hat fint!

..

Later    


Läskigt

Att en man inte tar en skilsmässa på ett bra sätt är läskigt, att en man inte tänker på de 4 vackra barnens bästa i det läget är läskigt, men det läskigaste är att den mannen tar sin kvinnas liv från denna jord men framför allt från barnens liv. Hur hemsk kan en människa vara!? Ens egen fru, barnens mamma! Det är så sjukt att en människa kan göra så. Hur ska barnen se på livet utan sin mamma? Hur ska dem nu se på sin framtid? Att du överhuvudtaget inte tänker på dina barn? De är fråger som gud kommer att ställa till dig, det är frågor som blir din död din patetiska svin..

I love my life

Sha!

Idag fick jag en vårdtagare till vårdcentralen, ingen annan hade lyckats med det tidigare..så ni ser hur duktig Mariwan är. Denne är inte mycket för att gå ut, utan vill bara vara inne 24/7. Men jag fick ut denne och vi hade så roligt! Hela 3h tog det så vi båda var ganska avslagna när vi kom hem. Blir så glad när jag går till den personen, man inspirerars av tacksamheten, som denne förmedlar till oss personal.

Mycket känslor är det på jobbet & man lär sig så mycket när man jobbar med de gamla, man får en hel annan syn på livet och vissa dagar får man sina tankeställare och blir förbannad på sig själv för att man inte är nog tacksam för detta liv vi har fått. Sån humör sån karisma vissa kan visa upp när de mår så som de gör, ja jag blir gråtfärdig. Jag har lärt mig massor under min tid i vården.. Bara att tacka herren för de liv man har för just nu är jag lycklig!

Från det ena till det andra..så var det gym på schemat, är helt slut! Nästa träningspass är på lördag, inomhus dessutom. Ledig imorgon, ska sova ut! Efter 3 tidiga morgnar får man äntligen sova länge det behöver jag verkligen!


Later


Nice day

..

Hej!


Jobbat måndag, tisdag 7-16 och imorn samma tid. Sedan ledigt torsdag och jobbar fredag igen så ser mitt chema ut för denna vecka. Mycket bra tider enligt mig, älskar att jobba vardagar. Kan ju inte jobba kväll eftersom jag gymmar & tränar fotboll. Helger jobbar jag heller inte men nu när serien är slut och det är försäsong så kan jag nog hoppa in & jobba några helger framöver. Hade också personalmöte idag där dem bjöd på smörgåstårta, mums! Efter mötet fick jag skjuts hem av en kollega..

Träningen idag gick bra och jag är i toppform! Så härligt det känns men jag känner ändå att jag behöver ta en veckas ledighet från jobb & fotboll det behöver jag, komma bort ifrån allting och åka på en minisemester. Får se när jag gör det.. Men det ska bli av iaf. Kanske drar till sthlm och hälsar på Rawan, det var ett tag sedan jag var där menar jag.

Pappa håller på att laga "helka & tamata" till mig nu, ingen kan göra det bättre än honom <3 Apropå min far, han blev jätteglad av skinnhandskarna som jag köpte till honom.

Ne nu ropar pappa och maten är klar...


Later

Seg

Sha!

Tandläkaren gick inte så värst bra igår :/ får laga 3 tänder, sedan ta ut en tandsten också. Det kommer att bli DYRT! Men men det är nog bäst att laga tänderna så har man det gjort. Får sluta med att dricka Cola & äta godis, ska iaf försöka minska på godsakerna..

Festade som sagt hos Teo igår och det var helt okej i början, jag hade jätteroligt men sedan blev det för mkt folk så jag tog bussen in mot staden och där fick jag vänta 40min tills nästa buss skulle komma, men som tur var så ringde Rawan...det blev att prata om allting så tiden gick ändå rätt snabbt :) 

Seg dag faktiskt, har varit ute en liten stund men sedan ruttnat hemma & degat framför tv:n och kollat lite fotboll.. Mamma o pappa stack till brodern på middag men jag orkade inte och bad dem hämta hem mat till mig och de har inte kommit hem ännu :( Så jag väntar på maten nu sedan blir det att försöka sova ska upp halv 6.

Några bilder från igår..

.. .. 
.. ..


Later    

Ny mobil!

Jag har fortfarande träningsvärk i magen sen gymmet i torsdags damn it hurts! Ska satsa rejält med styrkan nu det behöver jag. det här kommer att bli en bra försäsong för mig det känner jag på mig för som jag nämde till Karvan igår att jag brinner för att träna & må bra, har man den inställningen så kommer man långt..

Har tid hos tandläkaren 12:45 usch! Det var ett bra tag sedan jag var där men hoppas jag inte har några hål bara. Vill bli klar där så fort som möjligt för efter det har jag träning kl 15:00. Efter träningen blir det mat hos Peddi haha varje lördag käkar jag där efter träningen fett bra! Sedan blir det att dra hemåt för att fixa sig för lite Party hos Teo. Det kommer att bli grymt roligt!   

Igår så köpte jag en ny mobil :) Det blev Sony Ericsson Satio, grymt nöjd med mitt köp. 5390 kr på NetOnNet.
Äntligen va!? Haha, alla hade tröttnat på mina gamla telefoner men nu så :) 
 .. 

Nu blir det frukost..


Later

Staden

..

  • Skinnjacka Emilio
  • Skjorta Batistini
  • Armband H&M
  • Jeans Emilio
  • Skor Vagabond


    Haj!

    Jag skulle bara "vila" mig i sängen igår och titta på tv vid 9 tiden. Var så trött efter duschen så jag somnade. Sista gången jag tittade på klockan var den halv 10 typ. Vaknade först vid 8 & gick på toa sedan somnade jag om och gick upp halv 2!

    Åt en god frukost och tee när jag gick upp, snöade gjorde det också, vackert!
    Efter frukosten stack jag & Elvis till staden för att leta present till farsdag.. Jag köpte ett par jättesköna skinnhandskar till pappa! Nästan så att jag ville ha dem själv faktiskt så snygga & sköna var dem. 200 kr kostade dem på dressman :) Efter det bjöd jag Elvis på mat på Steve's Coffee. Jag tog hamburgare med klyfpotatis, mättande säger jag bara.. Efter maten tog vi bilen och körde hem, på radion var det Tik tok hur bra är inte den låten? "Woah-oh oh oh" haha ;)

    Nu blir det lite tv sedan åka till gymmet!


    Later   
               

Onsdag

..
Har varit en viss "gangster" i mina dar ;)

Sha!

Träningen igår var bra! Vi löpte först 5km där jag fick jätteont i ryggen men sedan när vi spelade inne i fotbollshallen så gick det över när jag blev varm i kroppen. Vi körde i stort sett match hela timmen. Spelet fungerade okej, mycket att slipa på men det finns ju tid som sagt, än är det bara försäsong. Ledigt idag från fotbollen men imorgon är det gym i Campushallen. Skönt att komma igång med det också..

Jobbat halv 8 till 16 idag. Varit ganska lugnt hela dagen...vissa dagar är det stressigt och vissa dagar vice versa.
Hade 3 dusch idag men jag är så van nu så det var lugnt ;) Efter jobbet åkte jag till Peddi, åt där & snackade om livet med hans pappa, trevligt!

Skönt att vara ledigt imorgon från jobbet, ska vara uppe till sent och vakna sent! härligt värre! Kanske hitta på något ikv? Får se om det blir McDonalds med en viss tic tock :p annars vet jag inte...

Nue nu blir det dusch!


Later 

Jobb & träning

Orka att jag alltid måste snooza innan jag ska upp! Jag riskerar ju att alltid komma försent till jobbet men på ngt konstigt sätt så lyckas jag nästan alltid att komma i tid. Att min mamma ska vara så underbar! I hela ett år har hon skickat med matkorg till mig, hur underbart är inte det? Hon är så söt, hon kollar alltid på chemat när jag jobbar & sen fixar hon matkorg. Jag är så bortskämd hihi, love u mami <3

Kom hem för en stund sen, fick i mig lite mat (Kyckling, fasolia & ris) Gottit värre! Och snart ska jag dra och träna med Kenty. Först ska vi löpa i detta novemberdag sedan kör vi 1h i fotbollshallen, härligt!

Nu blir det lite Tv & tee innan de hämtar mig..


Later

     

My day

Sha!

Började med att jag försov mig en aning imorse. Snoozade en gång för mycket, när jag väl vaknade så tittade jag på klockan och fick panik att den var så mycket! Första tanken jag fick var: "Nu måste jag ta bussen som tar 35 min" Kommer komma försent till jobbet om jag tog bussen. Men sen kom jag på att jag har en cykel också, jag tog den och cyklade som aldrig förr! Från berga till skägget tog det ungefär 17min. *Fan* vad starkt av mig! Så jag hann till jobbet och allt var lugnt när jag kom fram, puuhh! Hade dock tur med trafiken. Skulle jobbat till halv 1 men fick jobba över till 4, extra money why not!

Helgen har varit bra! Rawan har varit här och hälsat på sen i onsdags förra veckan. Mycket trevligt har vi haft. Måste göras om snart, och det blir de för jag ska nämligen till sthlm ganska snart tänkte jag. Har varit mycket jobb & fotboll på sistone så jag behöver komma bort ett tag.

Tack och Hej Motala Aif! Sista träningen var i torsdags förra veckan. Jag är nöjd med min säsong där, för det första så höll jag mig borta från skador och jag fick med mig 14 startmatcher i div 1. Det var nog det bästa jag fick med mig ifrån den klubben. Började genast träna med Kenty i lördags. Här ska det köras på! Ska nog bara ta en veckas semester och det räcker annars ska jag köra hårt som jag lovat. Btw, skönt att träffa grabbarna i Kenty igen härligare killar får man leta efter...
      
..
(Hos Teo i Fredags) 


Later  

RSS 2.0