Akuten

Vilken dag! Börjar med att jag försover mig, stressar som ett as till jobbet, hade massa på jobbet...ännu mer stress hann knappt käka lunch. Klockan tickade mot 4 och det var dags att åka upp till Motala och träna. Träningen gick bra tills jag fick en lagkamrats dobbar i skrevet på mig, det gjorde otroligt ont kan jag lova! Blev att åka till akuten direkt, de fixade och grejjade lite sen blev det lite bättre & nu är det jättebra (: Fy vad hemskt det var när de gav mig en spruta haha det var det värsta jag har varit med om tror jag. Var på akuten 2 timmar sedan tog jag taxi hem till lkpg.
 
Kom hem tog en snabb dusch sedan var det att ringa syrran och bad henne hämta mig till kalaset, min brorson fyller 12 år. Jag har ätit en massa mat, tårta osv. Karwan fick 500kr som present utav mig, hann inte köpa någon present till honom så han fick i kontanter.

Ne nu ska vi strax gå hem, ha det fint!


Later 

Tufft men det går

..

Nej jag kunde bara inte fortsätta fastan igår. Klockan tickade upp mot 15 tiden och jag började få så ont i magen, inte var det för hunger heller, så jag var tvungen att bryta fastan (Lite onödigt efterom jag var vaken ända tills 02:00 för att äta osv) Träningen igår var tuff! Skulle lätt spytt om jag skulle fastat tiden ut, så det blev att äta och dricka en himla massa innan träningen eftersom jag skippade frukosten pga fastan. Så träningen igår gick jättebra :)

Har varit ledig i 4 hela dagar tills idag då jobbet knallade 08:00-14:00 följt av personalmöte 14:00-16:00 sedan hela kvällen ledigt! Fastar idag och vi får snart bryta, är så hungrig så! Har varit uppe sen kl 6 på morgonen!

Ne nu får jag äta & dricka så hej svejs!


Later

Ramadan

..
(Min fina outfit i lördags)

Sha!

Jag mår så bra nu, en underbar känsla när man bryter fastedagen med mamma & pappa. Vi brukar alltid bryta fastedagen med dadlar och te sedan blir det en massa god mat och efter maten blir det te igen sen följer det med bakelser och frukt. Åh jag bara älskar den känslan efter att man har brutit fastedagen, man känner sig helt fri i kroppen svårt att förklara med ord men om du skulle vara i min kropp just nu så skulle du förstå. 

Det var svårt att träna idag med tom mage och ingen vätska men det gick bra iaf, man känner ju att man inte orkar lika mycket som när man inte fastar men som jag sade det gick jättebra! Pappa sade till mig att "Om du har viljan till det du gör kommer du att uppnå med enkla besked" Jag bara älskar min pappa! Han är som en Rawan för mig, alltid när jag har svårt för att bestämma mig vid svåra situationer eller rent allmänt så ber jag honom om en hjälpande hand.
 
Nu ska jag dricka Te med föräldrarna sedan blir det tv.. Ha en bra kväll!


Later
        

Fastemånaden

Ja, matchen gick inte så värst bra igår, det blev förlust igen, tråkigt värre men jag var nöjd med min prestation. Nästa match är mot Sylvia, det skall bli kul! Förra mötet blev det 3-0 till oss men kan tänka mig att de är revanschsugna på deras hemmaplan.

Efter matchen igår gick jag hem och käkade sedan var det att dra till Teo och mot staden, var ingen lyckad kväll direkt pga endel tråkigheter men vi får ta igen det någon annan helg (: Det kommer att hända en massa några helger framöver med födelsedagsfiranden & dessutom så kommer Rawan den 4e blir la kul! 

Syrran ringde precis och vi är bjudna på middag sen, gött! Ramadan har ju intalat sig sen igår och jag fastar idag 20:30 får vi äta & dricka igen :) Solen går ju ner så sent nu. Så det blir att va fastande i 17-18 timmar. Jag ska fasta de dagar då jag inte jobbar & tränar har jag tänkt :)

Ne nu blir det att gå ut på en promenix ha det fint!


Later   

Match sen till Teo & vidare till staden

...


Nu är jag ledig i 4 dagar till, jobbar på onsdag igen. Har inte fått så många timmar som jag ville ha men jag är bara vikarie så jag ska inte ha för höga krav. Och nu när alla ordinarie har kommit tillbaka ifrån semestern så förstår jag att chefen inte har så många timmar att ge ut.  

Lön på onsdag! Kommer inte få så jättemycket eftersom jag hade 2 veckors semester den månaden. Har fått tillbaka mina skattepengar också, skönt! Jag ska nämligen köpa en ny mobil, så det har kliat i fingrarna i ett antal dagar nu. Vill ha den nya Nokia n97 fast vi får väl se vilken det blir.

Idag ska jag spela match...hemma mot Kristianstad. Efter matchen ska vi på fest hos Teo. Tin ska ju flytta till uppsala och plugga så det är hans sista vecka här i lkpg så vi tänkte samlas alla grabbar & ha lite kul sedan blir det vidare mot staden.

Tog precis en dusch så jag ska ta och ta på mig matchkläderna som vi ska ha (rätt snygga faktiskt) sedan blir det att äta innnan de hämtar mig vid 12. Ni får ha en bra helg!


Later

Arsenal

...
(Min fina Arsenal-tröja som Mohammed köppte till mig när jag fyllde 19 år)

Jobba Arsenal! Champions League-kval mellan Celtic - Arsenal! Gillar Arsenal för deras fina spel. 

Kom precis hem från träning är jättehungrig! Väntar på mat som mamma kommer med, vi är bjudna hos bror :)
Nej nu börjar matchen, ha det!

Later

Simhallen med brorsonen

..
(Brorsonen Karwan, trots sin unga ålder är han så vuxen av sig dessutom urgullig!)

Brorsonen ringde igår och ville göra något med mig, vi hade bio eller simhallen som alternativ. Karwan ville simma så vi tog oss dit och simmade, notera att det var min allra första gång på hela 2009, har inte badat ute eller någonting detta år förs igår, har bara inte blivit av...så det var skönt att simma lite. Brorsonen fyller förövrigt 12 år nu i september, tiden går fort!

Första måndagen på länge som jag har varit ledig, ledig i morgon med sen jobbar jag onsdag ledig torsdag och jobbar fredag, match lördag på hemmaplan mot kristianstad och söndag ledigt. Sköna dagar jag har att vänta mig..

Idag sov jag ut & det var så skönt! Vaknade halv 2 sedan var det att laga frukost/lunch jag stekte tomat & ägg sedan åt jag gräddfil och självklart drack jag te..hur gott som helst! Klockan tickade sedan mot träning och alla var så taggade, en riktigt bra träning av samtliga tyckte jag.

Kom hem precis så det får bli att äta lite sedan tv..


Later  

 

En tidig morgon

...
(Jag & bästa pappa)

Hej söndag!


Pappa är ju rolig! Han öppnar dörren så hårt att jag blev skrämd, slår på datorn och tänder lyset!? Vad menar han med att komma in 09:00 & väcka mig!? Jo! Han har fått för sig att läsa till taxichaufför, min dumma bror har fixat ett program här på datorn som han kör all the time! Jag har sagt till pappa att när jag inte är hemma vilket är nästan hela tiden så får han sitta men han gör det ändå när jag är här och så väcker han mig också! Men pappa är ju så gullig så jag kan inte bli arg på honom. Btw så kom han precis in nu & sade: "Är du inte klar med datorn?" Haha, han satt från 9 tills nu och så vill han sitta igen. Du förtjänar en puss pappa <3

Söndag idag, solen skiner och det blåser. Vad ska man hitta på en dag som denna? Ingen aning faktiskt. Får se när Ammar vaknar.. Roem packar och ska åka hem igen, tråkigt! Han ska återgå till studentlivet. Han ska bli sjukgymnast. Blir bra för mig då han kan hjälpa mig om jag blir skadad eller något, bra där Roem!

Har redan ätit frukost, klockan är ju så lite! Alla sover...jag vill faktiskt ta en runda på staden & dega lite. Wake upp Ammar aka "Öken" "Ahmar" "Inhalator" "Harabstan" Bästa smeknamnen! Men bästa är nog denna till Rawan som jag är väldigt stolt över, "Raworkester"  Muhaha!


Later     
     

Förlust på matchen & på biljarden

..

Blev ingen bowling igår utan det blev istället biljard! Jag måste bara säga en sak, jag hade en dålig dag igår så enkelt var det, "tom Barcelona kan förlora" Ammar vann då, jättetur? Stämmer så bra! Änglarna var på hans axlar igår. Du borde kanske ha köppt en trisslott igår?

Efter biljarden stack vi till Burger king, grabbarna var ju så onyttiga! Jag avböjde att äta där, usch hur kan ni äta så onyttigt!? Sedan kom vi fram till att vi skulle till V-sjö & tända en brasa. Vi tog bilen dit och hade så himla roligt! Jag var så trött när vi kom hem efter brasan att jag slocknade 2-3 min efter jag lade mig på sängen. Önskar att min käre vän Ammar kan sova så skönt, killen har ju lite svårt med sömnen just nu Naaaaaaaaaaw! 

Från det ena till det andra, spelade match idag & vi förlorade med hela 4-1! Det var ingen rolig hemresa från gbg jag sov nästan hela vägen. Nej men vi spelade inte bra! Men jag var nöjd med min insats iaf :)

Nu blir det att äta något sedan en promenix med grabbarna? Eller blir det en road trip till V-sjö? Får la se vad vi kommer fram till..


Later    

4dagars ledighet

...
(När jag var snaggad, liknar en viss TI?)

4 dagars ledighet nu ifrån jobbet, hur skönt är inte det? Helt otrolig kännsla jag har just nu, börjar må mycket bättre och saker & ting börjar gå åt rätt håll och så som hjärtat mitt. Tummen upp för mig! 

Jobbade idag 07:00-16:00 sedan begav jag mig till staden för att möta Roem & Tin, trevligt! Tog sedan bussen hem och har bara slappat. Ska vi hitta på ikv då? Blir att bowla med grabbarna. Jag har redan fixat mig. Känner mig väldigt fräsch! Outfit kommer om Roem tar kort på mig sen, han börjar tycka att det blir för mycket "Roem ta ett kort snälla, en till!", haha!
 
Match i morgon! Möter Torslanda i Göteborg. Är riktigt taggad! 10e raka i start 11an grymt för en 19 åring, som desutom bara väger 62 kg! Och som innermitt.. Har man viljan så går det :)


Later      


Ångest

Förlåt men jag har haft mycket på sistone, då menar jag väldigt mycket! Jobbar & tränar hela tiden, har inte haft tid med någonting annat känns det som. Det har också hänt en grej som jag aldrig ens hade tanken på att det skulle hända, har inte haft leendet på läpparna pga det. Du kommer ångra det så mycket! Att tappa vår respekt är som att du gräver ner dig under marken. Hur *fan* kunde du!?


Later

Gokart

Sha!

Hade en jobbig morgon idag på jobbet, satt inte still förns mot halv 11 tiden, en kollega var sjuk så vi fick fördela ut hennes ärenden. Jobbigt, jobbigt...men det gick. Efter jobbet hämtar dem mig & vi åker till träningen, när vi är framme i Motala säger tränaren att vi inte ska träna, utan att vi ska åka gokart! Det var det roligaste på länge, det var i samma klass som med grabbarna i lördags. Det var ett tag sedan jag åkte gokart så det var underbart kul, det fanns några i laget som aldrig hade kört och de tyckte med att det var jätteroligt! Men mitt lag kom sist, det var en som var jätterädd för att gasa haha, han var så himla rolig! Jag tycker att klubben ska hitta på fler roligheter man kommer närmare varandra och det är jätteviktigt enligt mig, att man trivs med varandra inte bara på utan också utanför planen.

Idag hade min pappa hand om tvätten, vad händer? Jo, han slänger i alla färger i en enda maskin. Min helvita Lyle & Scotts tröja förvandlades till en rosa sådan! Haha, det värsta är att det är den tröjan vi måste ha med oss när vi ska på hemma & borta matcher. Aja, får väl köpa en ny då, pappa!

Nu blir det Te sedan tv & natta! Har blivit duktig och lägger mig innan 11 på senaste tiden. Tummen upp för Mariwan, och som min vän Rawan brukar säga: "Jag är bäst i världen, jag är bäst i världen!"  


Later

Trevligt igår men nu mår jag skit

Berga
Älska Berga!

Tja!

Dagen igår började med att jag fick ta bussen in till resecentrum för att sedan åka till Motala eftersom vi inte kunde åka med minibussen, iaf så ringer Haddad mig & säger att han har fixat skjuts så jag ficka åka hem igen, jobbigt! Men hur som helst så tog vi oss till matchen & vi lyckades plocka hem 3p, mycket viktigt för oss, nu ligger vi delad 2a i serien och 4p ifrån serieledning. Nästa match är borta mot Torslanda, kötta kötta!

Då var det bara att fira segern och Teo. Vi förfestade hos honom sedan tog vi bussen in mot staden fast vi blev utslängda av busschuaffören vid gamla linköping, sorry grabbar! :P Vi gick in till platens och det var hur kul som helst tills jag började må jättedåligt! Så jag lämnade grabbarna & gick hem. Hela natten och denna dag har jag mått skit! Men nu känns det lite bättre, har fått i mig lite mat också, syrran kom & plocka upp mig för att sedan dra & käka men jag kunde inte få i mig något så jag tog hem maten och åt den för en stund sen.

Men så himla kul att träffa några av gamla kompisarna från berga, det här måste vi bara göra om! Nu blir det promenad med Ammar :)


Later

Fredagsfika

Då var det dags för fredag igen, vad innebär det? Jo, fredagsfika på jobbet. Massa gottit, fast vi tyckte att vi skulle utveckla det ännu mer. Vi får se vad chefen tycker om det. Personalfest snart!? Ja tack! 

Underbart väder! Synd bara att man har jobbat 8 timmar idag.. Men nu ska jag duscha sedan blir det middag hos några släktningar med nära & kära. Mot kvällen vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, blir nog antigen en fika eller så tar vi det som det kommer helt enkelt.

Match i morgon mot Lindome kl 16:00 efter matchen ska vi fira Teo :) Blir hur roligt som helst, förfest hos honom sedan vidare mot staden.

Nej nu väntar duschen på mig, hola!


Later  

My day

.. ..

Nyklippt var det här ja!



Vilket otroligt fint väder va!?

 Blev halvdag igen på jobbet, hur skönt som helst. Sedan blev det frissan. Är jättenöjd, blev precis som jag ville ha det. Efter frissan blev det att bussa hem, duscha och fixade mig tills Roem kom, blev att promenera till staden. Hittade massa fint fast ville inte köpa något eftersom jag vill spara till en ny phone tänkte jag. Har hittat en mobil som jag verkligen vill ha, får se om jag köper när lönen kommer. Vi käkade iaf på "George" Blev Lassagne(vegetariskt) tycker verkligen ni ska prova det. Blev att promenera hem igen (Nyttig & hälsosam var man idag) Blev att åka & se Dm-semifinalen mellan Lambo-Kenty 6-0 blev slutresultatet. Bittert Kenty!

Är helt beroende av träning, jag är helt rastlös just nu, inget att göra. Verkligen inte roligt att vara ledig ifrån fotbollen men kroppen behöver vila, så okej då!  


               
.. Måltiden.. & dagens bild! .. 



Later


Jobbnarkoman?

...
Love this picture!

Jag tror det alltså, mycket jobb nu...att jag klarar av det med tanke på att jag är så trött om dagarna? Bra jobbat iaf Marre! Men pengar behövs, javisst! Den dagen då jag lever enbart på fotbollen, ja den dagen kämpar jag för & jag vet att jag kommer att lyckas :) Om inte... Nej det finns ingen "Om"

Det var otroligt segt att vakna kl 6 idag, jag bara kände "Varför valde jag att jobba idag för!?" För egentligen skulle jag ha varit ledig idag, men jag var snäll som ställde upp, och några extra hundralappar skadar väl inte? Blev halvdag idag 07:30-12:30 så det var skönt! Åkte hem & käkade sista Gorbysen sen blev det att sova middag några timmar tills det var dags att åka till Motala & träna, Nu kör vi försiktigt med bilen så ni böhöver inte oroa er mer :)   

Vi var nämligen bjudna på middag hos min äldsta bror men jag kunde ju inte så mamma var lite extra snällis som hämtade maten. Tack mami <3 Nu ska jag käka sedan blir det sitta framför tv:n. Ha det!


Later 

Jag tackar gud för att vi fortfarande är vid liv

Mitt hjärta slår fortfarande och jag är knäsvag..

Vi var på väg till träningen i Motala, så skulle vi köra om 3 bilar med minibussen, vi gjorde det och helt plötsligt kom en lastbil i typ 100km/h jag och som alla andra i bilen tänkte att det är kört vi krockar men så hinner vi i sista sekunden och då menar jag i SISTA sekunden att köra om den sista bilen av dem 3. Jag var helt gråtfärdig efter sekvensen grabbarna likaså. Jag tackar gud för att vi fortfarande får andas... Det var det värsta jag har varit med om! När jag får körkort då ska jag *fan* följa lagen till 100%. 


Later     

Grattis Teo 21 år

..

Får ta och börja med att gratulera Teo som fyller 21 år idag. Grattis grattis! Han firades idag av sin familj & släkt så vi kom fram till att vi ska fira honom nästa helg :)
 
Har varit hemma hela dagen denna söndag, har varit så otroligt trött...har sovit & sovit. Lårkakan som jag tidigare pratade om gör fortfarande ont har lagt tryck på det hela dagen tills jag tog bort det alldeles nyss. Hoppas verkligen på att jag kan träna i morgon. Aja får se hur det känns på jobbet. 

Tog mig en promenix till Coop för en stund sedan och köppte Gorby´s & läsk. Blev så sugen på det, sedan tänkte jag att en promenad skulle vara bra för låret. Det gjorde väldigt ont när jag gick iaf, usch! :/ Nu ska jag ta och äta mina Gorby´s, gottit! Ha en fin kväll!      


Later

Öster vs Motala 2-1

Idag drog serien igång igen, och det var ingen rolig resa hem från växjö, blev förlust med 2-1. Vi slarvade på båda målen som de gjorde. Trist trist! Men kroppen min har aldrig känts bättre och det märktes på plan hur mycket jag sprang. Men jag fick en rejäl lårkaka i slutet av första halvlek usch säger jag bara! Men jag kunde fullfölja matchen men nu så har jag så *jävla* ont! Fast det går nog över tills måndagsträningen hoppas jag.

Brorsan är här och hälsar på från Borås & hans flicka har blivit så gullig! Puss på henne! Nae nu ska jag bara ta det lugnt & titta på tv med ostbågar mums! 


Later     


RSS 2.0