Genomblöt

Ja då var det dags för måndag igen, en regnig sådan. Jobbar idag och hela morgonen har det regnat..jag var helt genomblöt när jag hade ute ärenden men nu har jag torkat till.

En bra helg har det varit, jag var på kurdfest i lördags som bjöd på massa dans och roligheter med familjen. Bilder kommer så snart jag fått dem ifrån min brors kamera. Igår spelade vi match i Skövde, vi förlorade tyvärr med 1-0. De var bättre än oss första kvarten och fick också sitt mål tidigt redan några minuter in på matchen sedan tog vi över och var bättre än dem matchen igenom men vi lyckades inte göra mål. Vi var värda mins 1p om inte 3p. Det gick förövrigt bra för mig speciellt i 2a halvlek. 

Jobbar tills 16:00 sedan åker vi och tränar. Varje gång mår man dåligt när man inser: "Nu måste jag pendla för att träna" Nästa klubb jag spelar för ska det helst vara cykelavstånd tack.

Nu ska jag fortsätta jobba...


Later        

Helg

Fredag idag & Tryggve har namnsdag idag. Grattis säger vi till alla som heter Tryggve. Vi säger även grattis till Carro som fyller 18 år idag. Gud vad hon har längtad till just denna dag då hon får vara vuxen och gå på krogen! Hoppas du får en bra födelsedag vännen :)

Varit ledig 2 dagar nu från jobbet och ledig hela helgen med. Gött! Fick även lön idag wihuuuuu! Ska boka resan som jag och Rawan ska på i slutet av oktober. Vi skall till Spanien! Gud så underbart.. Förutom shopping, party, sol & bad så ska vi också se en match där i Madrid mellan Real Madrid - Getafe derby! inte så illa va? 

Nu ska jag äta mat, har sedan träning och på kvällen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, får la se.. Men ha en bra helg :)


Later       

Viktigt med sömn?

..

Sha!


Kommer nog inte att bli förskyld, gött! Jag kunde både jobba & träna. Jag mådde bättre idag än igår..så förhoppningsvis så blir jag helt frisk till helgen. Men jag hade jättesvårt att sova inatt pga att jag var så täppt i näsan. Blev nog bara 2-3 timmars sömn. Men jag vär ändå rätt pigg när jag vaknade. Konstigt det där...ibland sover man 8+ timmar och är hur trött som helst? Medans vissa dagar sover man 2-5 timmar och är hur pigg som helst? 

Jag hade jättesvårt att sova förut innan jag började jobba men nu så har jag kommit in i en bra rytm. Jag lägger mig till en viss tid & vaknar upp till en viss tid. Största anledningen varför min sömn var som den var förut var pga att jag tänkte, tänkte & tänkte på en viss person konstant varje dag, timme och ibland varje minut, jag hade den personen i hjärnan hela tiden. Men nu sedan ett år tillbaka så visade sig att personen i frågasatt inte ens var värd en enda tanke. Vi människor tror ibland inte på oss själva, jag trodde aldrig och då menar jag aldrig att jag skulle komma över henne men jag lyckades & det har nu gått ett år sedan jag började tro på mig sjäv och insåg att jag bara var tvungen att glömma henne. Är hur lycklig som helst nu men de personerna som fick gå igenom när jag mådde som sämst vet att jag är värd den lyckan just nu...

Ne nu känner jag mig inte så fräsch, en fluga är på mig hela tiden haha. Blir att duscha nu sedan blir det lite kvällsmat (Mammas hemlagad pizza) efter det mys i sängen med Tee & tv:n. 


Later

Täppt i näsan

Usch fy & blä! Jag börjar bli förskyld! Är helt täppt i näsan, men det gick jättebra att träna idag..jag kände inte av det på något sätt. Får se hur det blir de närmaste dagarna. Jobbar i morgon, börjar kl 7 och slutar 4, hoppas det går bra att jobba och förhoppningsvist att det blir bättre & bättre.

Det blåste och regnade på träningen idag, riktigt höstväder. Bortsett ifrån regn & storm så tycker jag ändå om hösten. Man får ta på sig lite mer kläder  och det är gött!

Kl 22:00 börjar Barcelona spela, så härligt! Blir att se den hos Elvis. Nu ska jag käka sedan åker vi mot macken och köper lite smått & gott.


Later


Sista fastedagen

Idag fastade jag och det var den sista fastedagen i Ramadan. Klockan 11 minuter över 7 fick vi äta & dricka igen. Känns jättebra faktiskt. I morgon samlas vi alla och firar Ramadan, det blir mycket god mat och de unga får massa presenter..blir hur trevligt som helst! 

Hade också match idag. Vi vann med 3-2 över Västra frölunda. Jag fick tillbringa hela matchen på bänken pga? Helt ärligt så vet jag inte varför.. Helt otroligt, men men kul att laget vann iaf :)

Syrran hade bjudit några kompisar på middag igår och hon bjöd mig också. Maten var hur god som helst, sedan glodde vi på en film som var jättebra, kommer inte ihåg vad den hette men gud så bra! Handlade om 4 kvinnor vars bakgrund var olika men de ställde upp för varandra i alla lägen, en utav kvinnorna vars man visade sig vara otrogen var nere på botten men hämtade sedan upp sig med hjälp av sina vänner, hon började göra de saker som hon har drömt om, mannen gjorde allt för att få tillbaka henne. Till slut gav hon honom en sista chans.. (Jag är dålig på att berätta) Men som sagt...vilken film!      

Nu börjar Sevilla spela, ska ta och titta på dem tänkte jag..sedan kl 22:00 börjar Barcelona & Zlatan! Blir roligt det. Mamma har köppt massa gott som jag ska smaska på framför tv:n.

Ha det fint & smaska mycket ni med för det ska jag göra ;)


Later    

Long time no see

..

Hej!


Det var ett bra tag sedan man skrev några ord här.. Sorry mate!

Snart har lilla Mariwan ettårsjubileum! Nån gång i oktober månad har jag jobbat i hela ett år i den här branschen! Ett helt år, vad tiden har gått snabbt! På sistone har jag funderat på om jag ska läsa till undersköterska. För det första så tycker jag att det börjar bli mycket intressant med mediciner osv och för det andra så får man ju högre lön än en vårdbiträde får. Efter ettårsjubileumet ska jag faktiskt tigga till mig en löneförhöjning, för det är jag faktiskt värd.. Eller vad säger ni, mina tanter & gubbar?

Gud vad jag har jobbat på senaste tiden, har slitit som en narkoman! På de senaste 11 dagarna har jag bara varit ledig 1 dag. Kan ni tänka er hur jobbigt det är och jobba så mycket + all träning!? Jo, det är grymt jobbigt! Men samtidigt lärorikt & kul, man får ju så mycket tillbaka ifrån de gamla. Och fotbollen? Ju mer desto roligare, önskade dock att jag skulle skippat att pendla ända till Motala varje gång jag ska träna men men så är läget just nu & det är bara att bita ihop..   

Ramadan är i sina sista dagar nu och jag har fastat 12 dagar. Skulle gärna velat fasta mer men det är så svårt med jobb & träning. Min mamma & pappa har fastat alla dagar, gud så duktiga dem är! De är så söta, jag bara älskar dem! Det kommer att bli riktigt jobbigt den dag jag ska flytta hemifrån *snyft*

Dags att sova, jobbat kallar tigit imorgon bitti!


Later       


En bra dag

Hej!

Kom hem igår efter träningen och mamma & pappa var inte hemma! Jag hade bara T-shirt, flip flop och mjukisbrallor på mig så jag frös jättemycket! Hade ju glömt att ta med nyckeln och mobilen för jag var så stressad precis innan jag skulle till träningen. Klockan var halv 9 så jag gick bort till syster, åt middag & inväntade att föräldrarna skulle komma hem. Under måltiden började jag glo på en film på 5an "Sweet home Alabama" hette filmen...den var helt okej faktiskt. Blivit ovanligt mycket film för mig denna vecka, förrigår kollade jag på "The Curse of the Black Pearl" och så den igår.

Jobbade idag från 9-16 i morgon 9-15 hur skönt är inte det!? Träning imorn med, har varit ledig idag så jag längtar tills nästa träning! Ja jag är träningsnarkoman! Efter jobbet idag stack jag en snabbis till tvillingarna sedan till Ica & köpte massa gott! Det blev Chips & dipp, lösgodis, chokladpudding och 2 nektariner. Gu så gott det skall bli!

Nu bryter vi fastedagen så ni får ha en fin kväll :)


Later             

Jag är lycklig

..

Livet flyter på & jag är lycklig!


Det är antigen den första eller den andra lördagen som jag någonsin har jobbat under detta jobb. Jag jobbar ju bara vardagar, så inga kvällar eller heger. Det kändes så konstigt! Började med att jag var nära att missa bussen för jag trodde bussarna gick var 10e minut men sen när jag väl börjar gå hemifrån så kommer jag på att det inte gör det på helger. Så det var bara att lägga benen på ryggen och börja raska fram till bussen, visserligen är det inte så långt men jag hatar att stressa! Jobbade iaf till 14:00 sedan hem till syrran & tvillingarna...kärlek till er <3

Idag är det första gången på länge som hela familjen samlas, vi ska käka middag hos storebror. BLir hur bra som helst, plus att Sverige spelar! Ingenting annat än 3p. Ska vi gissa vad matchen slutar då? Hmm, jag lägger mina pengar på att Sverige vinner med 2-1!

I morgon möter vi Rosengård hemma! Nästan en måste match för oss med. Vi har bytt spelsystem nu, så jag hoppas att det kommer att gå bra & det tror jag att det gör, blir mer rull på bollen och det spelet älskar ju jag :)

Ne nu ska jag platta håret sedan drar jag mot brodern, ha en trevlig fotbollskväll!


Later      

Det var ett tag sedan...

...
(Bror & hans fru)


Det ringer på dörren, jag öppnar och det är brorsan & hans familj som hälsar på! Vilken överraskning, ett bra tag sedan de hälsade på. De bor ju i Borås. Arvina (ungen) har blivit mullig & hur söt som helst, fick massa pussar från mig! Bebisen sover i mitt rum på min säng just nu, känslan av att bara kolla på ett barn som sover är grymt!

Fastade igår och de sista 2 timmarna gick som evigheter! Jobbig dag med både jobb och fotboll, igår kände jag verkligen hur de fattiga mår utan mat & dryck, tänk att de får vara utan något på ett bra tag medans vi "bara" är fastande under 15-17 timmar. Pappa sade igår under 2 timmarna som var kvar av fastedagen... "Så som du mår just nu mår flera människor under en bra period" Ramadan är mäktigt!

Snart ska jag bege mig till staden för att möta Teo, jag ska lägga in lite pengar på kontot & han har lite andra ärenden. Sedan vid 4 plockar de upp mig vid bibblan & jag ska träna den sport som betyder så mycket för mig. Det är mat efter träningen men jag fastar ju så jag får vänta i bilen medans de äter, usch! Om jag bara hade körkort...


Later 

RSS 2.0