:)

Sha!

En vacka sedan man skrev här. Sorry, men det har varit så mycket jobb & annat så jag har inte haft orken riktigt. Men tänkte skriva lite smått & gott nu :)

Rawan har varit här över helgen, mycket trevligt har vi haft.. Helt underbar människa! Han åkte till Danmark idag, nästa gång vi ses är om hela 5 månader :/ Han har lovat mig att träna (han har fått världens mage, han kan tom prata med magen haha :P) så vi får se resultatet när han kommer tillbaka ;)

Jobb hit och dit all the time! Härligt, mer pengar till moi! Fick en bra lön för december månad, smile! Januari månad har jag med jobbat mycket så det blir great :) Jobbar 07:30-16:00 mån-fre + 5 träningar, så jag har en tuff vecka framför mig.

Nu ska jag hämta Te sedan glo lite tv och plugga för att sedan lägga mig, ha det..


,,


Later
 


 

Söndag

Tja!

Det har varit 3 intensiva dagar för mig, har jobbat runt 30 timmar på de 3 senaste dagarna.. Har fått jobba över osv, usch! Men det är lugnt, jag klarade det. Det har hänt så otroligt mycket här på skäggetorp, vi får nya ärenden hela tiden & det är roligt! Vi växer och växer, det blir mer & mer jobb till oss + att det blir mer cash i kontot.. Apropå "cash" så vill jag se filmen (Snabba Cash) den har fått bra med beröm osv, jag och filmer är inga vänner direkt men man kanske måste ta och se den? Får la se..

Körkortet går bra nu, jag läser & läser! Det är faktiskt intressant & roligt! Målet är att ta den till sommaren :)

Söndag idag ja, vad ska man hitta på en sån här dag då? Var ledig idag så jag har sovit ut ordentligt, vaknade kl 11 och lade mig vid 12. Så jag är utvilad :) Kanske blir att hälsa på brorsan? Annars blir det att ta en promenad..

Syrran har nyligen tagit socionomexamen. Hon är så stark! Att ha 2 barn och ändå hinna med att både jobba och läsa, det är starkt av dig Kazhal. Jag älskar dig!

..


Later

My life..

Sha!

I måndags var det en bra dag då det börjades med jobb, 7-4 sedan träffade man en söt människa en snabbis vid namnet :) vilket fint namn! :) Efter det, hem & sedan hänga med till päckliga folktandvården! Pappa hade en undersökning där så jag joinade. Efter det stack vi på middag hos min bror där alla samlades, mycket god mat & mycket trevligt umgänge. Brorsans unge Kevin är så söt när han säger: "Ato pisi" Hahaha, det betyder du är smutsig! 

Igår var det jobb 7-2, en stressig dag då vi hade ett "helvete" vid lunchen. Det hela skulle ta 1h men det tog 2h. Det glömdes nycklar, nycklar blev inlåsta, det var lastbilar som var i vägen när vi skulle köra matbilen och lämna mat till våra tanter & gubbar. Inget gick min & Jockes väg igår men så kan det vara. Efter jobbet blev det hem för att sedan träna i ryd där lamporna släcktes när vi sprang intervaller. Men vi fortsatte ändå att springa i mörker. Hjärta kenty! På kvällen blev det att ta ett varmt bad sedan käka god mat och sitta framför Tv:n med ostbågar och Te :)

Ledigt idag från jobbet. Har sovit ut ordentligt, mycket välbehövligt! Ikväll blir det träning inne i rydshallen. Men nu ska jag käka frukost & Te sedan blir det att plugga lite till körkortet.. =)   

..


Later  

Teori

..

Nu är det bara att ta tag i körkortet, är stolt över mig själv faktiskt.. Läste 20 hela sidor i körkortsboken nu på morgonen! Nu har jag börjat iaf & det känns riktigt bra! Det gäller bara att fortsätta och inte ge upp som jag har gjort tidigare. Men det här ska nog gå bra :)

Gårdagen tillbringade jag hemma, kollade på en massa fotboll. Real förlorade borta mot Athletico Bilbao medans Barca vann hemma mot Sevilla där Messi gjorde 2 mål bara sådär & Xavis pass till Pedro helt underbart!. 5p skillnad är det nu mellan lagen, Real har inte råd att tappa mer nu för Barca kommer att ånga på så som de gör..

Vad händer idag? Jo, blir att ta en promenad snart annars bara att vara hemma jobb väntar i morgon 07:00-16:0.


Later

Jobb, Micka, träning, filmkväll!


..

Sha!

Dagen igår såg ut som följande.. Jobb, 07:30-12:30 jätteskönt att jobba den tiden för det går så himla fort! Efter jobbet messade jag bästa Mickela Järlefalk! Vart sugen på Te & hennes sällskap, det var ett bra tag sedan jag träffade henne. Så jag bjöd in mig själv till hennes place :P Te:t var så gottit! Vi pratade en himla massa, från det ena till det andra.. Vi kom in på riktigt djupa diskussioner om livet. Lite läskigt att prata om sånt faktiskt usch! Men trevligt trevligt Micka du är bäst! Stack sedan hem för att äta med pappa, mamma var inte hemma.. Efter maten blev det att bege sig till att träna. Träningen gick väldigt bra och kroppen känns hur bra som helst, skönt! :) Efter träning blev det hem för att ta det lugnt med chips & movie! Jag såg uppföljningen av "Annalysera mera" som gick att se förra veckan nu var det "Annalysera ännu mera" väldigt bra & roliga filmer! Robert De Niro och Chazz Palminteri spelar huvudrollerna där de heter Paul Vitti & Ben Sobel..

Vad händer idag då? Ingen aning, får la se vad dagen har att bjuda på..
Btw så har jag fått min nya mobil & mitt nya nummer! =)


Later

Samba

Sha!

Igår så tränade vi för första gången under detta år ute i kylan! 10- men det gick faktiskt att spela på konstgräset i ryd, lite halt men ändå.. Vi tränade i ungefär 1.5h? Det gick bra tills mina fingrar blev till is då vi löpte intervaller och det gjorde så ont att jag faktiskt led! Ville bara springa in till omklädningsrummet men så lätt ger jag inte upp!

Ledig idag så jag har bara sovit & sovit :P Kerars fru tycker inte om mitt liv då jag bara jobbar, tränar & sover haha. Det är lugnt jag ska hitta mig en fru snart då kanske du blir nöjd? :P Ska även plugga till körkortet ;) Jalla Kerar vi måste ta tag i skiten!

Träning inne i rydshallen ikväll, fan så skönt! Varken löp eller kyla, kan det bli bättre? Nu ska jag dricka tee och ha allmänt trevligt innan vi drar till fjällen dans hela kvällen.. Det är sant vi dansar på planen jag Kerar & Shaban det är samba baby samba!

..


Later       

Jobba körkortet jobba

Sha!

Det blev att sitta hemma framför tv:n & kolla på spansk fotboll! Messi, vilken stjärna! 3 mål, bara sådär enkelt! Snyggt mål även av självaste Higuain, vilken avslutare!

Jag lade mig kl 11 igår efter fotbollen och vaknade kl 9 gick på toa och sov ytterligare några timmar till, hur skönt som helst! Fixade sedan frukost...blev mackor, yoghurt & Tee! Sitter nu vid datorn och surfar lite.. Blir inte så mycket sittande vid datorn framöver, eftersom det är min brorsa som betalar räkningen (jättesnällt) så tänkte jag att de skulle ta bort interneten så jag nån gång kan börja med mitt jäkla körkort! Smart tänkt va? Yes! Så det blir att surfa när man är på jobbet eller när jag hälsar på syskonen för här hemma ska det fanimej pluggas till körkortet!

Bästa Rawan kommer och hälsar på snart, han ska ju på en utbildning i Danmark.. Utbildningen varar i 5 månader? Damn! Kommer sakna dig gubben, du är den bästa vännen man kan ha. Kommer ihåg när vi verkligen hatade varandra i högstadiet haha minnen!


Later
  

      

Söndag

Haloj!

Lugn dag på jobbet både igår och idag, så det ska vara på helgerna. Senad gör ju så att jobbet blir ännu roligare än vad den redan är.. "Jag har inte råd att bli sjuk, jag vill jobba mer än 100%" Haha, skönast! Fick världens huvudvärk när vi körde matbilen med matkorgar men det blev bättre när jag fick i mig lite vätska lite senare.. 

Slutade kl 1 och åkte till brorsan är fortfarande här, jag snor internet just nu :P De har köpt en jättefin bärbar dator. När jag skaffar mig en egen lya så ska även jag köpa en fräsch!

Vad ska man göra resten av dagen då? Det blir att titta på massa fotboll annars kanske ut och ta en fika eller spela biljard? Får la se :) Ha det bra iaf, ciao!


Later
  

GANT

Sha!

Det är -23 vid 06:30 tiden och jag ska bege mig till bussen för att ta mig till jobbet. Som vanligt nuförtiden så är bussen SEN! Hade massa kläder på mig men det hjälpte inte.. Bussen var 10 min sen. Skönt tänkte jag när den kom fram men det var inte alls lika skönt som jag trodde att det skulle vara..det var *fan* iskallt i bussen! Var dödshungrig också.. Kom fram & åt frukost och värmde mig sen var det bara att börja hjälpa tanterna och gubbarna upp på morgonen :)

Efter jobbet blev det shopping på staden. Jag köpte en jättefin tröja & en fluga från GANT. Tröjan ser ut som en kofta, den har luva också. Mycket bra fynd! Har aldrig köpt eller använt en fluga men bättre sent än aldrig ;) Jag köpte en jättefin present till min underbara syster som läser klart sin socionomutbildning. Jag tror syrran smygläser här i bloggen så jag tror inte jag ska tala om vad presenten innehåller ;)

Brorsan är här från Borås, alltid lika kul att se honom.. Nu ska jag umgås med honom, ha en fortsätt bra lördagskväll!

..

Later 
          

Bussen

Hur tror ni att man mår när bussen är x antal minuter försenad och det är 14-? Jag var på väg till träning då det körde ihop sig lite...jag kunde inte få tag i någon som kunde skjutsa mig till träningen lite svårt iof när man inte har någon mobil (Håller på och fixar paprena med hemförsäkringen, så snart har jag en ny mobil & ett nytt nummer!) Iaf så tog jag 16 in mot resecentrum för att byta till 3an mot ryd. 3an skulle komma 17:35 men den kom ca 18:00 då var mina ben & fötter helt frusna! Hade ändå långkallingar och ganska bra skor men *fyfan* vad kallt det var & det värsta var att minuterna gick så jäkla långsamma! Hatar när bussen blir försenad, rent psykiskt så är det otroligt jobbigt för mig :P

Hur som helst så kom jag äntligen fram till träningen i ryd. Skulle vara framme 10 minuter innan träningen började men blev alltså 20 min försenad istället, men det gjorde inte så mycket.. Förövrigt så gick dagens träning sådär, min kropp börjar säga ifrån lite så jag måste nog ta 1 till 2 veckors paus snart & det kommer jag att göra så småningom :)

Det blir att dra till sängen snart för i morgon blir det jobb! 07:00-16:00..


Later    

Jag längtar

Sha!

Ja, cupen igår gick inget vidare bra...vi gick inte vidare från gruppen. Jag läste att Östria vann, grattis! Jag börjar faktiskt bli riktigt trött på innomhuspel. Jag längtar tills vi tränar på konstgräset ute i ryd, jag börjar längta tills träningsmatcherna & jag börjar definitivt längta tills serien! Den riktiga fotbollen!

Jag somnade kl 8 på kvällen igår och vaknade 8 på morgonen idag. Sov senare några timmar till.. Förut hade jag problem med att jag sov för lite nu är det tvärtom. Men det beror ju helt på att jag jobbar och tränar 90% av mitt liv. Men detta gör ju att jag mår så bra som jag gör just nu =)

Apropå träning så är det gym på schemat för kvällen, det ska bli skönt att komma igång igen efter en veckas uppehåll på gymmet. Coach hämtar mig sen, gött!


..          


Later

Bye bye

Hellu!

Jag sov hur gott som helst inatt! Somnade lite efter 11 sedan var det att vakna kl 6 och åka till jobbet. Det var ganska lugnt idag, hade inneturen...där det inte är så jättemycket att göra. Blir ganska mycket dötid då, tråkigt när det är så vissa dagar men dock skönt att det varierar mycket på jobbet där man ibland får vara ute och vice versa. 07:30-16:00 var tiden idag, i morgon är det 07:00-11:00 jag borde kanske tagit ledigt eftersom jag ska på cup? Men jag har inte råd att tappa några timmar så jag valde ändå att jobba. Efter jobbet ska jag direkt till ryd där vi alla åker tillsammans till på Boren-cup i Motala där det är slutspel! Härligt! Jobba cluben jobba! Shalalala ;D

"De vackraste människorna är dem som tar sig tid till att ta hand om sitt inre än de som ödslar sig tid på det yttre"

..
(Jag och min vän Mikis på nyår, hon ska flytta & jobba i Italien hon åkte redan igår, ha det underbart min vän. vad kul det skulle vara och åka dit!)


Later 
    

2010

Sha!

Nyår var helt okej, gott nytt år i efterskott föresten, eller hur säger man Micka? Haha :p Vi firade hos Ramins place. Synd att inte Rawan kunde fira med oss :/ Men det hela slutade med att de rakade av Peddis hår när han hade däckat.. Nu likanar du mig Peddi ;) Jag drog sedan hem medans de andra grabbarna sov över.. My own bed! Jag sover bäst i min egna säng..

2010 då, jag tror det blir ett bra år faktiskt.. Några nyårslöften har man ju men den största är att jag måste ta mitt jäkla körkort! Bläää! Så jobbigt att plugga till teorin.. Men den här gången, när jag väl börjar läsa så ska jag kämpa och inte skjuta upp det som jag gjort tidigare.. Jobba Mariwan jobba! Bra att tagga upp sig själv ibland, sure?

Vi spelade Boren (fotbollscup) idag. Vi spelade 4 matcher, spelade 1 lika och vann 3 så vi gick vidare, slutspelet är på tisdag :) Vi kom till final förra året där vi förlorade mot Åtvidaberg.. Hoppas det går bättre på tisdag :)

Jag är jäkligt trött! Ville lägga mig direkt när jag kom hem vid 4 men jag ville inte förstöra sömnrytmen så jag kämpar för att vara uppe ett tag till..


,,


Later    

RSS 2.0