Utgång & en tidig morgon..

Vaknades upp för ca 10min sedan här hos Ammar. Var och festade till igår, trevligt värre! Blev lite drickande för min del också...hade inte druckit sen februari. Vi var hemma kl 5 så det var bara att sova på direkten! Grabbarna grus sover fortfarande. Kvällen bjöds på mycket roligt som sagt.

Jag spelade match igår också, förlorade med 2-1 över Lindomme. Det var jättesurt! Jag var så nära att göra 2-1 målet till oss men målvakten tog min lobb. Usch! Har varit nära en himla massa gånger nu, men jag är inte orolig för förr eller senare kommer det. Det blev iaf en asist igår  :)

Rawan åker hem idag kl 3 så jag tänkte dra hem nu hem till mig för att sedan komma tillbaka. Jag ska duscha, äta frukost och byta om. Följer Rawan till rese sedan blir det att sola och bada!

Ett misstag av mig att ens tänka tanken på att det finns en chans...


Later 
    
 

Tanken...

...
Jag förstår mig inte riktigt på varför jag ska få den tanken att jag verkligen behöver någon i mitt liv just nu, jag mår bara *jävligt* dåligt pga den tanken. Hela dagen har jag tänkt, tänkt & tänkt på att jag bara måste hitta någon men det är fan ingen bra idé. Om jag bara rensar bort alla dessa tankar och lever mig själv i den underbara liv jag faktiskt har så behöver jag ingen tjej att dela mitt hjärta med, visst jag menar för eller senare måste jag bara ha någon, någon att dela och bygga min framtid & hjärta med och få en underbar familj men just nu för tillfället så behöver jag faktiskt ingen. Det är bara de hemska tankarna som kommer upp i min hjärna att jag bara måste ha någon! Någon här och nu! Jag mår så sjukt dåligt just nu och har sjunkit nere på botten... Det funkar aldrig för mig, det känns som att jag skrämmer bort alla.. Nej det känns verkligen inte bra just nu. Det fanns en tid som var så vacker, den tiden var jag lycklig. Jag kände mig speciell. Men återigen så funkade det inte för mig.. Nae, nu ska jag sluta skriva mer! Tårarna börjar rinna och jag har gråten i halsen. 

Plikten kallar om 4 timmar.. Blir att jobba 07:30-16:00 och träna 17:30-19:30 hemma runt 21:00 Hur ska jag klara denna dag med tanke på att jag mår så *jävla* dåligt? 


HEJ!   

En dag som denna...

  •  Jobbat 07:30 - 12:30.
  • Raworkester har erövrat lkpg.
  • Åt falafel tallrik på K-baren.
  • Jag & Ahmar vann i 3 raka sett på kubb mot just Raworkester & Ahwan!
  • Tagit "Modellbilder" 
  • "Fikat" på Coop Extra med grabbarna. 


Later


Underbart

..

Jag har varit jätteduktig de senaste dagarna då jag vaknat tidigt och ätit frukost! Idag blev det nudlar, tee och en persika. Man klarar dagen mycket bättre om man har fått en frukost i sig, extra viktig med kosten eftersom jag spelar så mycket fotboll. Endast 63 kg väger jag, usch jag måste banta haha!  

Ja vad ska man säga? Allt är så underbart för tillfället, ens bästa vän kommer imorgon, kärleken för familjen är stort, jobbet rullar på som vanligt & fotbollen går hur bra som helst, vi vann gårdagens match mot Torslanda med 2-0 nu leder vi serien med 2 poäng...självaste Daniel Leinar gör 2 mål igen han har gjort 10 mål nu på 11 matcher och han är 34år tror jag.. Snacka om att en sådan spelare är viktig för alla lag, både på plan och utanför planen, en ära att spela med honom. Det gick jättebra för mig också, 6e raka i start 11an nu  Jag och Cheick Diallo köttar sönder på mitten. Nästa match är mot Lindome på lördag i Göteborg I think. Kul ska det bli (: 

Semestern intalar sig om 2 veckor, eller man ska tydligen säga "hemester" om man ska vara hemma i sverige på semestern, hörde det på radion. Löjligt värre det låter med "hemester" men men blää på den som kom på de hemska namnet :P Inte så jättelångt kvar till vi ska åka till Thailand heller. Läääääängtar!

Nu ska jag ut o sola, inte bra att sola innan träning man blir helt seg, men jag vill inte ruttna här hemma heller.. Underbara vädret fortsätter, kul! Ska vara barnvakt efter träningen åt Julia & Jennifer blir ruuuuuligt!


Later

     

Sunshine

...

Sha!
 
Oroligt fint väder, tog på mig solglasögonen och begav mig på en promenix till tvillingarna och hälsade på dem sedan hem igen, så varmt & skönt, härligt! Nu laddar jag med extra mycket vatten, så gott med vatten! ( men en viss person *hmhm* tycker inte om vatten, blä på dig) så att jag orkar springa 90min på matchen som jag ska spela kl 19:00 i Motala (:

Blev ingen promenix igår med de 3 musketörerna! Taskigt att bara svika sådär, du ska få en box! + en groda på köpet! Men en nattpromenix blir skönare :) Ska ta mig en bit mat nu, ha en fin dag..
 

Later


Flytta hemifrån?

...
(En bästa vän kommer man långt med, längre än vad man tror)

Jag lade mig kl 01:30 och vaknade kl 10, pappa fixade frukost till mig! Jag ska ALDRIG flytta hemifrån! Jag är så bortskämd här hemma, de tvättar, lagar mat, diskar, städar osv men självklart hjälper jag dem med det praktiska men även med det ekonomiska. :) 

Hur skulle jag klara mig med allt de där slitet som man måste göra i sin vardag när man flyttar hemifrån? Jag tror faktiskt jag skulle klara det rätt bra. Det jobb som jag har nu är en bra start då jag lär mig inför det som skall komma. För jag menar någon dag kommer jag att bo ensam och flytta, gillar tanken delvis men nackdelar finns det också så som att sakna familjen usch fy o blä! Men det skulle vara så mkt skönare att inreda hela lägenheten köpa fina möbler etc! Älskar den tanken! Och så en viktig faktor: Att hitta någon som gör allt de där jobbet hemma haha nevars men att hitta någon som man älskar och dela sitt liv med. Kan ju inte vara ensam och framförallt bo ensam hela livet, det går ju inte?

Hur har helgen varit? Bara bra tycker jag, helt okej väder.. Det bästa med helgen är att jag har varit ledigt och tagit del av ledigheten på ett bra sett genom att sova! Snart ska jag käka sedan pendla till Motala och träna vid 17 sedan på kvällen ska jag promenera med Latisen, Grodan & Öknen! Det blir la kul att reta dem lite senare, ser fram emot det!


Later 


My life

..

Förra veckan så jobbade jag Måndag - Fredag & denna vecka samma visa. Lita på att jag var trött när jag lade mig inatt. Så jag sov ut ordentligt idag! Vaknade kl 2. Åt en god frukost! Ska fixa mig lite Tee alldeles strax också, hemma blir det Tee och på jobbet blir det Kaffe. Bra variation faktiskt.. 

Har varit mycket fotboll också på sistone, utöver jobbet så har det varit mycket träningar med. Men igår hade vi ledigt och idag med. Imorgon ska vi träna sedan har vi hemmamatch på måndag kl 19:00 Yes! Älskar kvällsmatcher. Vi hade 2 svåra bortamatcher på raken, vi vann en och förlorade den senaste mot kristianstad. Men vi ligger fortfarande 1a :)

Rawan kanske kommer till Linköping snart. Miss ya! Ae nu väntar Tee, ha en bra dag! 

Jag  fiskar i havet och hoppas på en underbar fisk men jag lyckas aldrig fånga den underbara fisken... Varför?  


Later


Tufft liv.

Jag förstår inte att jag orkar, igår kl 10 på morgonen åker vi till motala sedan till skåne och spelar match, är hemma halv 2 på natten. Jag somnade inte förns efter 3 sedan upp kl 6 för att bege mig till jobbet. Slutar 15:00 efter det var det bara hem och sova! Nehedu inte alls! Bara att åka till Motala igen och träna...är hemma vid halv 9 ja mitt liv är tufft ibland men så är det.. Inte nog med 10 timmars bussresa igår så förlorade vi också. Vi satte inte chanserna vi fick & de var samtidigt grymma!  

Jag kommer att sova så gott när jag lägger mig, det ska bli så sköööönt! Har världens skönaste säng hihi (:

Nae nu ska jag titta lite på tv, hat fint <3

Vi hade respekt för dem i början men nu har vi insett saker & ting, vi har ju varandra och det är det som betyder allra mest...   


Later

Grattis till Alla studenter!

Först och främst grattis till alla studenter! Inget vidare väder för er direkt men ni har säkert haft det underbart och kommer även att fortsätta ha det ännu roligare på utgången! Jag ska försöka komma ner mot stan och se er glädje men jag är så otroligt trött! Bläääää! Jobbat 07:30 - 15:00 sedan träning i regnet i Motala och nu äntligen hemma. Men jag funderar starkt på att gå ut :) Ingen Alkohol isf för jag har match i helgen så onödigt att dricka då.

Vecka 28 & 29 har jag semester! Varken jobb eller fotboll. Helt underbart att bara koppla av. Vad ska jag göra då under de 2 veckorna? Jag & Rawan tänkte åka utomlands nu i sommar men sedan ångrade vi oss och ska ta det i vinter sen. Vi ska åka till Thailand! Finner inte ord över hur kul det ska bli! Vi försöker få med Ammar också men han är ju lite rolig! För han ska kanske till öknen? Hur som helst så ska jag hälsa på brorsan och hans ganska nyfödda dotter i Borås v.28 och vecka 29 ska jag o Ammar till bästa vännen i Sthlm, Mina damer & herrar han heteeeeeeeeeeer Rawan Mustafa! Även kallad för "Raworkester" & "Päron" Vi ska Shoppa, bada, Grönalund, Partaj - whatever.. Den veckan blir ngt att minnas kan jag lova (: 

Ae nu måste jag värdera mina tankar om jag ska ut lr inte om jag ska det så måste jag börja med att testa några outfits muhaha ha en enderbar kväll ni allesammans! Puss o kjamisar <3  


Later

Hon viskade till honom och sade: "Jag älskar dig"

..

Jag småpratar med en tant på jobbet och hon berättar att hon är lite osams med en som hon tycker väldigt mycket om, så hon bad mig att gå och hämta honom så de kunde prata och bli sams igen. Så jag stack efter gubben men han ville absolut inte gå till henne för han hade tydligen tröttnat på henne & tyckt att hon bara var för mycket. Men hur som helst så lirkade jag med honom till henne. Jag stog bara 1 meter ifrån dem och hörde dem helt tydligt när de pratade. Hon tog tag i hans händer och viskade smått : "Jag älskar dig"

Jag blev helt chockad! Blev nästan tårögd. Det var så vackert. Idag fick jag verkligen veta att kärleken finns. En otrolig händelse var det..
 
Jag hoppas verkligen att jag någon dag kan viska i min älskade och säga : "Jag älskar dig" 


Later

Vinst i derbyt!

..
( En Mariwan utan hår =) )


Hej!

Vinst i derbyt mot Sylvia! 3-0. Vi fick massa skit efter förra matachen mot husqvarna där vi förlorade men ändå spelade bra tyckte jag, då borde dem va lite givmildare kan man tycka men men idag visade vi alla att vi faktiskt kan spela fin fotboll och att framförallt vinna på hemmaplan mot ett starkt Sylvia. För min del gick det jättebra och det är skönt :) 3e raka i start 11an och för varje match som går så känns det bara bättre och bättre :) Nästa match är redan nu på söndag mot Rosengård, ännu en lång resa till Malmö! Usch fy & blä! Men det skall bli riktigt skoj.

Ska vara barnvakt imorgon åt tvillingarna mellan 9-13 de där söta vargarna sliter på allt de får tag på :) Hur underbara som helst! Jag vill också ha barn.. Nae nu ska jag få i mig lite mat sedan sova, min säng saknar mig.. Vi har en väldigt bra relation jag och min sköna säng :) 


Later

   

RSS 2.0