Underbar dag!

Sha!

Vaknade vid 6 och jag snoozade faktiskt inte larmet en enda gång! Tror nog det är första gången...fastän jag lade mig vid 1 så var jag jättepigg! Helt sinnes. Med tanke på att jag hade mycket tid tillgodo så passade jag även på att äta frukost INNAN jobbet, har heller inte inträffat förut :P Så den här morgonen har jag varit minst sagt Duktig! 

Slutade jobbet vid halv 1 sedan in mot staden för att käka lunch som jag gjorde på Burger King, Yosef Haddad joinade mig också. Var sugen på Max men det var långt dit. Efter lunchen så blev det shopping! Blev kortbyxor från Björn Borg sedan Linne från MQ. Hann inte shoppa mer för det var dags att ta bussen till Motala för att träna (I regnet!) återigen usch fy o blä! Men det gick bra och kroppen mår bra!
 
3 höjdpunkter!

* Fått lön.
* Startar på lördag mot Husqvarna.
* Att jag har varit duktig idag. 

Later 

Usch fy och blä!

Hej (:

Skönt att jag fick spela i startelvan senaste matchen mot västra-frölunda. Vi vann med 1-0 och det gick jättebra för min del. Den matchen förlorade vi 4 man, 3 skadade och en utav dem missar nästa match för han har samlat på sig 3 gula kort. Så det är mannfall nästa match som är nu på lördag mot Husqvarna men det kommer nog att gå bra ändå :)
 
Har varit ledig från jobbet sen Fredags...skönt! Småsaknat jobbet lite faktiskt, inte minst de jag jobbar med men också mina brudar som jag kallar tanterna för hihi! Men i morgon (torsdag) jobbar jag och på fredag också sedan ledig helgen för då har jag som sagt match :)

Grattis till Barcelona! Tog hem trippeln, viktigt!

Usch fy och blä (som en viss person säger :D) för ormar!


Later

Future

Jag tror på mig själv, jag ska kämpa mot mina mål, jag ska tampas mot mina motgångar och jag ska ge 110% om det så krävs för att lyckas med det jag vill...

Trötter!

Den här dagen är jag väldigt trött! Lika trött som en viss Latis kan vara :P Har precis ätit lunch nu och är jättetrött! Träna sedan efter jobbet med. Tuff dag, usch! Men men sån är min vardag, bara att ta tag i den och inte lata sig som jag gör nu vid datorn. Sol har vi fått med, såg inte så lovande ut i morse iaf men nu så :) Nu ska jag fortsätta jobba! Ha en fin fin dag!


Later   

Dötid

Har ingen dator hemma anymore. Syrrans man har lånat den för att bränna lite grejjer. Så har varit utan i drygt en vecka nu. Men här på jobbet kan jag surfa också så det är lungan. Spelade match i helgen och vi spelade 1-1 mot Sleipner...det var roligt, mycket folk & massa prestige. Jag kom in sista 20 lr något, gick helt ok tyckte jag, kunde avgjort matchen men sköt i stolpen! Men men nästa gång så kanske den går in istället :) Nu i helgen ska vi spela match i Göteborg! Ännu en tung resa med buss. Får väl ladda mp3:n och ta med körkortsboken. Tufft att vara fotbollsspelare ibland men kul är det allt :) 

Nu har jag slutat på jobbet och hinner inte åka hem innan jag måste ta bussen in till motala för att träna, så jag måste vara här tills kl 3. Bra, då kan jag passa på att surfa en stund till (:

Har skaffat mig facebook btw :) 


Later
    

RSS 2.0