HÄMND

Sha

Jag glömde att logga ut ifrån Facebook här på jobbet.. Och gissa vem som hugger direkt!? Jo Malin! När jag kommer tillbaka så är jag helt plötsligt förlovad! Jag säger bara HÄMND Malin! Men lite humor måste man allt ha :)

Bröllopet var riktigt trevligt igår faktiskt men det var synd att jag var så trött men jag dansade iaf en hel del. Hade ju jobbat igår 07:30-16:00 + att jag tänkte hela tiden att jag skulle upp kl 5 på morgonen för att dra till jobbet. Så det var mentalt jobbigt igår men som jag sa så är det bara att köra!

Nej nu ska jag dra ut och promenera en lång promenad i det fina innan jag slutar vid 16. Ska inte glömma att LOGGA UT på facebook nu! 


Later     


Bröllop

Sha!

Raso's bröllop ikväll då. Ser fram emot bröllopet mycket mer än "riktiga" bröllopet som det snackas om 24/7! Ikväll blir det en riktigt bra kväll! Det känner jag på mig! Jag har ett uppdrag tonight ;) Jobba in den nu Marre! Håll tummarna för mig nu.. 

Var så jäkla svårt att bestämma mig för vad man skulle ha på sig igår kväll, var tvungen att bestämma mig för jag jobbar till 4 idag så jag har tagit med allt och ska fixa mig här på jobbet. Jag bestämde mig iaf för vad jag skulle ha på mig och bilder kommer garanterat om några dagar.. Jag jobbar även i morgon och börjar 7! Så det blir inte så många timmars sömn för min del men vafan kör bara!

Älskade broder är här och hälsar på med frugan och lilla Arvina, så saknade ni har varit <3

Nu blir det frukost, MALIN FIXA KAFFE!


Later


Lycklig

Sha!

För det första vill jag bara säga: Tack till min familj och alla ni andra som hejade fram oss i derbyt. Och för det andra, jag aldrig har varit lika lycklig på planen som i måndags när vi besegrade Syrianska, inte ens i div 1 som jag spelade i förra året har jag varit så lycklig på det gröna. Det är något extra med dem här grabbarna och vårt grundspel. Det här är kärlek, det här är lycka & det här är fotboll!

Om matchen då.. Jag tycker inte vi gjorde vår bästa match utan den var mot LSW. Men vi plocka hem 3p och det var det viktigaste. Vi missade några jättelägen i början av matchen och i slutet också som jag förstog det. Nu kommer vi till det komiska: Jag blev utvisad för FÖRSTA gången i mitt liv! Jag blev själv chockad när jag gick in till omklädningsrummet och duscha medans de fortfarande spelade. Inte alls likt mig, jag brukar sällan få gula kort ens men men det här var en derby och det är mycket känslor inblandade. Första gula var i en nickduell i första halvlek absolut frispark men inte mer sen i andra så fick jag min andra gula helt riktigt men vad håller killen på med? Han gav mig en nacksving och fick rött kort direkt.

Har precis ätit frukost och nu ska jag dricka Te! Blir att träna sedan med KFF..

..


Later

Ladda

Sha!

Jätteskönt att vara ledig denna helg ifrån allting och man kan bara vila och njuta av ledigheten. Igår så sov jag ca 12 timmar och likaså idag med. Man känner sig helt utvilad & det behöver jag för jag har en tuff vecka framför mig med 2 matcher + en massa jobb.

Vi möter Fc Syrianska i morgon kl 19:00 på Stångebro! Be there säger jag bara, det väntas publikfest! Som jag förstår det hela rätt så är det en väldigt viktig match för båda lagen där lagen ser varandra som rivaler. Jag bara älskar sån här matcher där det är mycket publik och det är en massa hetts på och utanför planen. LADDA! De andra matchen är på Torsdag mot Finspång på konstgräset i ryd 19:00 heja fram oss även där med :)

Ska på minnesstund lite senare mot dagen sedan blir det nog grillning med hela familjen, great! Nu ska jag dricka Te och bara njuta av livet med min älskade baba & daja <3

..


Later

Soligt värre

Sha!

Mätt och belåten är jag just nu efter en god frukost, det blev mackor & ägg! Nu dricker jag Te! Chefen ringde i morse och kunde tyvärr inte byta kvällspasset FAN! Det är nämligen laserdome med jobbet ikv och jag hade oturen att just denna kväll så ska jag självklart jobba! Inte nog med det så ska dem även äta Tacos! Dem skulle självklart ha roligare med mig men dem får klara sig utan deras kelgris Marre :)

Nu till lite roligare nyheter, det blev vinst mot LSW i östgötacupen. Vilken första halvlek vi gjorde! Vi spelar utan tvekan den roligaste fotbollen här i linköping! Bara att komma och titta så får ni rätta mig om jag har fel. Ledde med 0-2 efter första halvlek. Vi satte även våra 2 bonus straffar som vi fick. Slutresultatet blev 3-5. Jag gjorde även mina 2 första mål för klubben :)

Nu får jag sluta sitta vid datorn och gå ut ist. Vilket väder!

..


Later
    

Kl är midnatt och jag blev sugen på något ...

20100519628 (MMS)

Kl är midnatt och jag blev sugen på något gott! Bilden talar för sig själv! Hör av er för recept ;)


3-1

..
(Den tiden var vi kungar)

Sha!

Då var debuten avklarad! Igår mötte vi Rimforsa där jag kände igen 2 gamla lagkamrater ifrån Kenty. Vi vann matchen med 3-1 Damir gjorde en balja sen gjorde Younis 2 mål. Vi ledde med 3-0 sedan så slappnade vi av en aning och de fick straff där de ruducerade. Hur gick det för mig då? Helt okej, spelade på en position som jag inte är van vid men dem gånger jag fick boll tyckte jag att det gick skapligt. Men tills nästa match så får jag spela på min position och då kommer det att gå betydligt bättre. Nästa match är i Östgötacupen mot LSW IF borta den 18/5 blir roligt där jag får besöka Motala där jag spelade förra säsongen..

Har varit ledig ifrån jobb denna helg och nästa helg med så det blir kanoners! Men jobbar nu i veckan en hel del. Det är många av tanterna och gubbarna som väntar på resultatet av matchen igår, de vet mycket om mig och mitt privatliv så det ska blir skönt att få berätta för dem att det blev vinst så att de kan pusta ut.. 
 
PAPPA KOMMER HEM IMORGON han har varit i Kurdistan och jag saknar honom oerhört mycket!

Nu blir det Te!


Later

Rawan In Tha Town!

Sha!

Jobbade kväll igår och det gick jättebra! Numera är det lugnt på kvällarna, skönt! Missade träningen pga det, förlåt mina bröder! Efter jobbet ringde Rawan & överraska mig..han var i Linköping i någon timme så det blev att möta honom i resecentrum och prata lite. Var ett bra tag sedan jag såg honom. 

Tog sedan bussen hem från rese så kommer det fram en luffare och säger: "Köpa billig cykel?" Störtskön! Nej sade jag och sprang iväg, gillar inte luffare usch de skrämmer mig.

Ne nu ska jag handla cigaretter! Lyx! Dock inte till mig :P



Later    

Lycka

Sha!


ledig idag ifrån jobb och fotboll. Det betydde att jag sov till kl 11 och lade mig runt 11 på kvällen. Så ungefär 12 timmars sömn har jag fått i mig, det behövdes verkligen för min rygg. En härlig frukost med kokta ägg och Te! Efter frukosten begav jag mig till syrran min och hennes vargar. Vi tog ut dem och de fick cykla på sina gulliga rosa cyklar. De pumpar mig med lycka, de kommer och kramar mig, pussar på mig ifrån ingenstans och säger kärleksfulla ord till mig. De fyllde nyligen 3 år och de kan nästan flytande kurdiska, nästan bättre än mig fakiskt :P Syrran och hennes man har gjort ett väldigt bra jobb att börja lära dem kurdiska från början och vänta med svenskan. JAG VILL OCKSÅ HA BARN!

Ska snart ta min kvällspromenad, BARA Kerar vet vad jag ska göra hahaha! Ni som är nyfikna kontakta Kerar Al-Hamed.. ;)

Ostbågar väntar på mig efter promenaden, härligt!

..


Later


10/5

JAG HAR SÅ ONT I RYGGEN!


Varför vet jag faktiskt inte. Kan vara pga att jag har jobbat för mycket? Men jag kan inte komma på att jag har lyft något tungt eller liknande. Kan också bero på att jag inte tränat lika mycket som jag har gjort tidigare? Jag tror på det sista & just den biten kommer jag att förbättra! Det har bara varit mycket jobb på sistonne så det har i princip varit 3 träningspass i veckan för mig, 2 med KFF och ett själv och det räcker inte för min kropp utan jag behöver minst 2 pass till för att jag ska må som bäst. 

Från det ena till det andra: Snacka om att jag längtar efter min semester! BETALD SEMESTER numera! Sån lyx :)

Natten igår såg jag svart, dagen idag finns bara lycka och det är allt.

..
(Så mycket kärlek till er mina älsklingar)


Later   


Jag känner inte igen mig själv idag. Har g...

20100502576-001 (MMS)

Jag känner inte igen mig själv idag. Har grävt ner mig och det väldigt djupt! Det är svart i mina ögon och jag mår inte bra. Varför tänker jag inte ta upp här för då är risken stor att tårarna börjar falla. Sånna dagar som denna får jag uppleva några dagar om året. Bästa är att jag lägger ifrån mig mobilen nu och får en blund innan jag går upp till jobbet.. Hitta dig själv nu Marre! Godnatt!


2-5



Sha!


Dagen igår var väldigt bra! Inte pga vädret för det regnade hela dagen, utan för att bröderna tog en 2-5 vinst borta mot Norsholm där Damir gjorde hela 3 mål! En utav målen var det svettigaste jag skådat, vilken vändning! Tror att den backen är fortfarande i chocktillstånd. Det svider att man inte är på planen och spelar men snart så!

Det känns som om jag är bosatt här bland tanterna och gubbarna här i servicehuset, så mycket jobbar jag. Hade bla 13.5 timmar pass i Fredags. Men som sagt jag trivs så bra här och tycker det är roligt. Har fått en månadstjänst här också så jag ligger på 93% det innebär 172 timmar på en 5 veckors periord. Jobbar några kvällar med, kvällarna är väldigt lugna dock.

Ska jobba vidare nu, Ciao!


Later
      


Väldigt nyttig måltid jag köpte nyligen..

20100507590 (MMS)

Väldigt nyttig måltid jag köpte nyligen.. 42 kr. Biff stråganof med sås och potatis. Har man 13,5 timmars pass så måste man få i sig mkt näring :) 


 Later!


Nya tider..

..


Hej efter 2 månaders uppehåll!


Har bara mig själv att skylla, men det har hänt en hel del i mitt liv där av mindre tid att blogga och annat.
Som några redan vet, om inte så har jag & Kerar bytt fotbollslag ifrån Kenty till våra bröder & barndomsvänner Kurdiska FF! Det känns jättebra och jag är lyckligare på planen än på väldigt länge. Är inte helt klar för KFF eftersom styrelsen i Kenty drar ut på tiden hela tiden men senast den 12/5 är jag nog helt klar! Styrelsen i Kurdiska har gjort ett fantastiskt jobb och gjort det möjligt för mig att vara på planen med bröderna. Tack super trion Hemen, Azad & Kamal :)

Nu ska jag ut och ta en promenad med min Satio.


Later

RSS 2.0