Kryssning

Vilken otrolig träningsvecka för min del! Mycket jobbiga träningar, men det var länge sedan jag kände sån lycka på kvällarna innan jag lade mig.. Den runda bollen utför så mycket glädje, men att få den perfekta glädjen måste man kämpa hårt & satsa helhjärtat på allt som har med fotboll att göra..

Blir att åka till sthlm 07:55 därifrån på kryssning som sagt. My first time, så det får la bli roligt då, det får man ju hoppas på att det blir. Ammar har redan åkt dit, vilken kille...han sade inte ens till när han åkte så då får jag ta och sitta helt alone utan sällskap.. Nevars ska inte klandra dig gubben, jag tänkte lite fel, först skulle jag också åka nu idag fast en bekant till mig skulle komma till linköping & denne kom men det hände något så vi kunde inte ses så ja det är väl lungan bara jag kommer iväg nån gång och snart så, om ett par timmar. Rawan värm plattången tills jag är framme, viktig som attans, don't forget that!
 
Snart ska jag nanna, men först ska jag ta fram lite kläder som jag ska ha på mig i morgon. Ha en trevlig helg :)

... (Mot karlberg & vi fulade oss lite)

Later
       

Jobba, träna & sova.

 
  
(Bilder ifrån helgen i sthlm)

Dålig uppdatering, I know! Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn så mkt på sistone. Så mycket jobb & så mkt fotboll! Har verkligen varit: Vakna..jobba..träna..äta sedan sova i några dagar nu. Men jag älskar't! Varit ledig idag ifrån allting och jag bara kopplar av, så skönt. Jobbar i morgon till 15:30 sedan till Motala och träna. Jättetuffa träningar och det behöver jag.. Styrkan på träningarna är inte min starka sida direkt men jag gör så gott jag kan. Men däremot löpning och konditionen är en av de bättre egenskaper jag har som fotbollsspelare :)   

På lördag åker jag till sthlm igen därifrån dra på kryssningen som jag, Ammar, Rawan & hans familj ska på. Kommer att bli så roligt! På söndagkväll kommer jag hem. Efter det så ska jag satsa helhjärtad på fotbollen, det gör jag nu med men ska göra det extra mycket när jag återvänder. Missar lördagens gym men det ska jag ta igen nu ikväll.

Ena stunden är det du & ena stunden är du någon annan...


Later

Home sweet home

Då är man hemma i den mysiga staden Linköping igen. Har packat upp det sista nu & jag är så hungrig! Ska ta en dusch snart sedan äta & nanna. Saknat min sköna säng men jag har saknat mina föräldrar mest av allt, kramde och pussade dem jättemyckt när jag kom hem :)

Hur har tiden i sthlm varit då? Underbart värre! Så mycket glädje, älskar Rawans mamma så mycket! Som en extra mamma för mig :) Hennes maträtter ska vi bara inte snacka om, skulle jag ha stanna ett par veckor till så skulle jag nog gå upp 10+ nu tog jag kanske i för mycket men maten är så god att man äter flera måltider om dagen.. 

Kurdfesten var roligt det med, fastän jag hade förväntat mig mycket mer folk osv men det var ändå roligt, man träffade massa trevliga människor osv. Extra trevligt att träffa er, ni vet vilka ni är <3 Så roligt att dansa, Rawan lärde sig rätt snabbt...bra jobbat grabben! Men mindre jobbat att du inte skickar bilderna från helgen! 

Tack Rawan för en underbar helg! 

 
Later         

Kurdfest!

Vad är klockan Rawan? Haha, vi är så stolta över våra nya klockor. Bilder kommer! Gårdagen var så roligt, började med att dra på staden blev bara en halvtimma där (för han är så otroligt seg) sedan fetade vi oss på McDonald's därefter stack vi till 'Karlberg' & spelade biljard och tog några kalla. Vi fick vänta ungefär 1.5h för biljarden det var segt som *fan* men kul hade vi trots allt. Vi räknade hur många blickar vi fick mot oss haha så synd om oss sedan letade vi upp likheter med folk som vi känner och vi hittade en kopia på en kompis. Kom hem gjorde vi vid midnatt & jag fixade världens macka sen när jag gick upp vid 02:00 tiden och inte kunde sova för en speciell människa gjorde massa grejjer när han sov haha vilken kille! 

Snart är kurdfesten i Solna! Vi ska ta snart & äta sedan fixa oss, det finns bara en stor spegel här och lita på att vi kommer att slåss om den, det gjorde vi igår men denna dag är speciell för det är typ rawans första kurdfest och jag jag har inte varit på någon fest på typ 1 år om inte mera så stackars spegeln som får stå ut med oss ;)

Ha en riktigt underbar kväll för det ska jag & Rawan ha :)


Later            

Sthlm

Jag ringer när jag är framme i sthlm så svarar han och är helt borta: Vem är det? Juste du är i sthlm! Nahe säger jag. Vilken kille han är, glömde att möta mig och tar sömnen före mig.. Men det gick så bra så, tog pendeln mot honom. Godaste maten hade Rawans mamma gjort. Rawan jobbade tidigt idag så han sov tidigt medans jag försökte kolla på en film men slocknade jag med efter 30 min av filmen. Vaknade kl 12 tog en dusch & åt en väldigt godans frulle! Nu bloggar jag, lyssnar på Usher & inväntar Raworkester. Vi ska dra in mot staden & shoppa! Speciell kännsla när man shoppar i sthlm. Ikväll ska vi ta en fika & bara chilla, kanske ut en stund men vi ska spara krafterna tills i morgon. Läääääängtar! Outfiten för morgondagen är redan klar, bilder kommer :) Min kamera har gått sönder där av inga nya bilder men tålamod.

Så skönt att koppla bort jobbet & fotbollen i några dagar.

Later 



        

Ja, jag älskar det här!

...

Shaa!

Dagen började med att jag blev väckt av mina päron, när de kommunicerar så hör nog grannarna intill också! Så söta dem är, mina älskade föräldrar! För er som inte vet så heter mamma Fatima & Pappa heter Abdulla.. Hur som helst så åt jag en god frukost/lunch, fixade håret osv sedan begav jag mig till Ljunkan och hälsade på Mikis & Micka så var Tove där med. En vardag med dem 3 är en upplevelse haha, så roliga & så goa! Sedan stack jag Micka o Tove på stan en snabbis och det var kulit, ni har så mycket kläder att välja på och allt är så billigt! Medans vi får leta häcken av oss för att hitta ett plagg som är fint och till ett bra pris.. Blev att springa ifrån sötisarna för jag såg min buss åka och jag skyndade mig för att hinna och det gjorde jag, åkte till berga för att hälsa på min syster men de var inte hemma. Jag var så himla nära att snubbla på trappan på väg dit, men jag säger ju det till dig Micka att jag har bra balans hihi! Jag besökte ändå dem lite senare för jag saknade tvillingarna jättemycket! 

Ska jobba 7 till 16 i morgon sedan tar jag bussen kvart över 6 mot sthlm! Längtar så himla mycket.. Rawan ringde tidigare idag och frågade om jag ville på kryssning med dem den 31a, jag tackade självklart ja, så kul det ska bli det med! Ja, jag älskar det här!        

Nu ska jag packa inför min lilla mini semester haha pusselipusspusss!


Later

Skönt med lite ledigt

Jätteskönt att vara lite ledig nu några dagar framöver, en liten semester kan man nog kalla det för. Vaknade vid 10 sedan somnade jag om och vaknade vid halv 3 så skönt att kunna sova igen, förut när det var skola så kunde jag knappt sova något...blev ungefär 2 timmar per dygn, allt tänkande och deppande gjorde så att sömnen min försvann men nu har den hittat tillbaka sen några månader :) Ingen jobb idag alltså men träna gjorde jag & det gick hyfsat dock jobbigt med löp efter träningen men välbehövligt för serien sen..
 
Lagade mat efter träningen & nu tar jag det lugnt med film. Det är paus nu så jag passade på att blogga lite :) Så sugen på te ska springa nu och koka lite vatten innan filmen börjar igen så hej på er <3  

Later

Mina ljumskar

...
(En vanlig sommardag med Rawan och ja, den bilden bjuder jag på)

Fick sluta 13:30 idag, har inte slutat så tidigt sedan jag började jobba med mina tanter & gubbar, ja dem är mina! Slutar för det mesta 15:30 eller 16:00 men chefen har nog tänkt till lite pga att jag tränar på kvällarna med. Bästa chefen ever, så hjälpsam & så duktig på sin grej.. Hennes telefon ringer 24/7 om inte 48/7, helt sanslöst! Hon har tyvärr varit sjuk ett tag nu & vi har fått ta hand om alla samtal och det är inte lätt alla gånger men man börjar lära sig att ta det ansvaret med...välbehövligt! Vad underbart! Varför? Jo, jag är ledig hela 2 dagar nu från jobbet. Det behöver verkligen jag, gud så skönt!
 
En bekant till mig tog körkort för några dagar sen, han ringde mig idag efter jobbet & frågade om jag ville hänga med honom på stan. Jag bara: "Sure why not, men tar du med bilen? Självklart säger han.. Vi kör in till stan och där kör han mot rött!? Han letade efter parkeringsplats, jag bara: Där borta och pekade. Men han såg inte och fortsatte gasa, vi kommer till trafikljusen och det är rött, men han missade det och körde på bara.. Det är rött! Sade jag.. Haha som tur var så hände det inget en cyklist kom cyklande men han lyckades hålla ner farten.. Bra början gubben ;) Man lär sig av sina misstag.

Mina ljumskar är helt döda, sån otrolig värk! Det blev för mycket i gymmet i lördags.. Fastän det kändes så bra på lördagskvällen men nu 2 dagar efter så känns det *förjävligt* fast, på träningen kändes det inget men efter så!    
Nu ska Mariwan fixa lite mat.. Ha det underbart mina kära, för det ska jag ha :)

Later


      

Söndag

Söndag ja, vaknade & käkade nudlar med ett glas mjölk.. Sedan ville Elvis på stan, jag hängde med honom och han shoppade loss! Han köppte ett par jeans, byxor, 2 T-shirtar och en vår-jacka.. Ovanligt att han shoppar så mycket men liksom går man på stan med mig så hittar man massor att köpa ;) Jag som absolut inte skulle köpa något...men det blev iaf en T-shirt från H&M, snygg! Var så nära att köpa ett par converse skor men jag väntar med det till sommaren.. 

Nu mot kvällen blir det att både spela & titta på fotboll..

Later       

Gym = Underbart

...

Vaknade vid 09:00 & åt en god frukost med mamma sedan var det att dra med Kerar och gymma med laget i Campushallen. Jag var så nöjd med mitt pass idag, kroppen känns hur bra som helst just nu. Jag har tänkt att enbart köra gym i 2 veckor utan någon fotbollspass, vi får se vad tränarna säger  om det men jag tror det skulle vara bra för mig, så jag får träna upp de muskler som jag har lite problem med, tex. ljumskarna & knät.

Vad ska man hitta på idag då? Blir nog att ta det riktigt lugnt, jag spar mig till nästa helg för då ska jag till Sthlm och hälsa på Rawan...blir la riktigt kul! Barcelona spelar senare mot kvällen så det blir att titta på det och äta mina goda ostbågar!

Säger man eller lovar man en sak, då tycker jag att man ska utgå ifrån det...

Nu blir det att käka lunch sedan titta på tv. Ha det fint!


Later

Let's Dance

Tittar på Let's Dance just nu och trevligt trevligt.. Stackars Kitty som får så mycket kritik men men så är det..
Kanske borde gå på några danskurser? Riktig sugen på att dansa just nu faktiskt. Fast har ingen ork för jag är så slut efter träningen, jag som skulle ta det lugnt men jag kan inte vara utan bollen, går bara inte. Men jag börjar faktiskt bli frisk nu, gött då! Aja hörreni! Nu ska jag fortsätta att titta & äta mina ostbågar mums!

Later   

Varma mackor

Försov mig idag men snabbade ändå upp det hela så jag kom bara 10 min försent till jobbet men det var ingen fara. Blev sent inatt..

Usch! Hostandet går aldrig över ju? Tränade idag men alla tyckte att jag ska vila lite till. Jag får nog lyda dem så att det inte blir värre, men förkylningen har gått över nästan helt tycker jag.. Träningen gick förövrigt bra, det var första träningen för mig ute. Kunde så klart inte löpa efter träningen med grabbarna eller jag var faktiskt sugen att göra det med Stefan tyckte jag skulle skita it, så då gjorde jag det..

Nu fixar jag varma mackor och ägget kokar för fullt och måste nu se till att mackerna inte bräns. Åh jag vill lära mig laga mat, stackars mig men snart så ska jag ta några kurser... ;)

Later

Älskade syster

...
(Gammal bild nu är bebisarna snart 2)

Har varit hos min underbara syster idag after the work, tvillingarna sov men vaknade efter ungefär 10 min. Vi lekte jättemycket, jag saknade dem oerhört. Har ju varit sjuk där av att jag inte kunnat dra till dem.. Jennifer blir smittad så lätt så jag vågade inte dra dit på nästan en hel vecka ungefär, men nu så. Syrran lagade middag & det var så gottit! Sen följde syrran med hit för att plugga, hon har hemtenta..hemma hos henne går nämligen inte plugga med 2 söta vargar som sliter sönder allt dem får tag på. En dag så sade syrran en grej: "Mariwan, jag drömde som barn att jag fick tvillingar & nu har jag fått det och jag är så lycklig" Tro mig jag blev tårögd. Hon är mitt allt! Älskar dig så mycket min älskade Kazhal <3   

Nu ska syrran fortsätta med datorn, ha det fint gott folk.. 

Later

Girl, what's your name?

Mötte en gubbe i korridoren på jobbet.. Hej på dig, varför är du här ute i korridoren för? Sade jag.. Nae du vet, jag hittar inte min fruga sade han. Nej men då ska jag ner till matsalen och leta efter henne, så gjorde jag det men hon vara inte där. Gick tillbaka till deras lägenhet, så sa jag till honom att hon inte var där nere, då sade han: "Nej men hon var på sitt rum, jag glömde bara att kolla där" Hahaha så himla skön! Jag älskar mina tanter & gubbar mest av allt, kärlek till er <3

På bussen på väg hem, var jag så sömnig att jag nästan skallade någon som satt framför mig.. Jag var så otroligt trött precis som en bebis när dem vinglar sittandes och håller på att somna... Precis så var det, jag vinglade fram & tillbaka sedan somnade jag någon tiondels sekund och höll på skalla någon som satt framför mig, 10cm ifrån ungefär. Haha så roligt om jag hade gjort det. Så pinsamt det skulle va, vad skulle jag säga? Rawan hade nog svimmat i de läget, människan hanterar inte sånna situationer. Puss, snart ses vi & vi ska på 2 Rebandan!       

Hur som helst, när jag kom hem så kollade jag på Vänner, Fresh prince i bel air och that '70s show. Sedan somnade jag & vaknade vid 21:00 Nu sitter jag här framför datorn & lyssnar på Usher - What's your name, Chris Brown - Froze & Ne-Yo - What's the matter!

Later   

Vad gör man inte för fotbollen?

Sommar :)

Vad gör man inte för fotbollen?
Just det! Klockan var 23:00 på söndag & då frågade Kerar mig om jag ville dra till lambo och spela fotboll? Svaret blev hmm, jag ska jobba i morgon...måste upp halv 6 och är sjuker. Är det värt det frågade jag honom och han sade: "Vad gör man inte för fotbollen bror?" Jag brydde mig inte om att jag var sjuk eller om min sömn skulle förstöras så jag bestämde mig för att spela. Det var jätteroligt men vi spelade bara 1 timma ungefär sedan drog vi hem, tog en dusch väckte säkert alla grannar för jag älskar att sjunga på nätterna haha nevars skämt o sido.. Efter duschen så låg jag bara i min säng och kunde självklart inte sova. Sov 1h ungefär sen var det bara att klä på sig, borsta tänderna och bege sig til berga för att ta 1an mot skäggetorp. Jobbet gick bra och vi hade så skoj! Efter jobbet åkte jag hem för att packa, hann inte ens äta. Japp livet är tufft! Dags för träning, som jag sade så var det ett tag sen jag tränade pga förkylningen & hostan. Är inte frisk ännu men min botemedel för all sjukdom är fotbollen :)

Just nu har jag täcket runt om mig, te-koppen i siktet och halsduken runt halsen och tar del av denna underbara text...

Döm inte all det du ser.
Tro inte allt det du hör. 
Och säg inte allt det du vet.
 


Later

Red skirt

Sommar
(Saknar sommaren och brillorna)

Blev väckt av Kevin, det fruktade jag faktiskt för innan jag lade mig vid 01:30 tiden. Vid 07:00 ungefär skriker ungen och håller på till ungefär 07:14 sedan somnar jag om och vaknar vid 10 tiden. Hade lovat brorsonen att ta honom till frissan men det var ju stängt när vi väl kom dit. Så jag tog honom in mot staden & frågade om han ville ha ngn klädesplagg lr något men det ville han inte. Så då tänkte jag: 'Om inte han vill så kanske jag vill?' Så frågade jag mig själv om jag ville ha något? Svaret blev: Självklart! Så jag tittade in "Denim Gallery" som ligger i LEO gallerian, rekomenderar den starkt massaer med fina klädesplagg, ganska ny affär, öppnade i oktober. Iaf så såg jag att det var 30-70 % rea. Så jag hittade en jättefin röd skjorta och en fin T-shirt. Brorsonen tyckte också att dem var fina så jag köppte dem. Skjortan tänkte jag ha med en väst, en svart slips, och min underbara kavaj som jag kavlat upp ärmarna på och ett par svarta jeans till det. Dödssnyggt kommer det att bli! Jag bjöd Karwan på McDonald's sedan tog vi 17 hem & nu sitter jag här och inväntar en hemlig sak muhaha!


Later

Sjuker..

Kevin & Jag
 (Söta Kevin & Jag)

Lördagkväll och jag är fortfarande sjuker, varit sjuk i ungefär 2 veckor nu, träligt värre! Inte rört en boll sedan cupen i måndags, saknaden är stor efter den runda bollen men snart är jag fit for fight igen. Det är nu 99 dagar kvar tills första seriematchen. Ja, jag älskar att räkna ner! Vi möter "KB Karlskoga FF" många nya lag i vår division så det ska bli roligt att åka till städer som man inte varit i. Och snälla min skapare låt mig vara skadefri så jag alltid får stå där på det gröna och sparka den underbara bollen med mina svarta nike skor..

Skaffat mig en almenacka nu, kände att jag behövde det. Börjar bli lite demens nämligen, nej då! Men skönt att skriva ner allt liksom så att man slipper ha allt i hjärnan, nu kan man typ koppla bort allt och fokusera på annat, haha ni förstår säkert om inte så kan ni jättegärna höra av er till mig på 073...... Haha störd? Javisst! 

Brorsan och hans familj kom för en stund sen och de ska natta här, trevligt! Men snälla Kevin väck mig inte i morgon tidigt på morgonen på min lediga dag please! 

Later    

Ja, jag vill också..


=)
  ..  =)
Så vackra dem är!


Ja, jag vill också...

Sha!

Sjuuuuuuk är jag, usch! Hostig och förkylning...jobbigt jobigt! Men inte så mycket att göra åt. Bara dricka varmt och hålla sig varm. Jag har täcket runt mig just nu och Te:t är snart klart! Åh, jag tror att jag är beroende av te? Att jag är.. På jobbet fixar dem alltid te-vatten till mig. När jag är på ärenden sen när jag är tillbaka i huset så fixar dem allt.. tom håller koppen till mig, behöver alltså bara dricka! Haha störd jag är, nevars sån lyx har jag inte, inte än iaf.. ;) Mikiiiiis bjöd mig på Te & massage igår.. Tack och på återsende haha! En sak till.. Fan vad snygg jag var med Mikis hund! En ytterligare grej, jag & Seb har rekordet i att kissa så många gånger som den snubben gjorde, aså guuuud, det var helt otroligt vid nästan varje sten lr träd så kissade hunden haha jättesöt! 

Spelade cup i måndags i Motala.. Vi kom till final & förlorade mot självaste Åtvidaberg.. Så proffsiga så grymma! 3-0 blev slutresultatet. Alltid lika roligt att möta åff gänget, mkt roligt!

Snart drar jag till sthlm som sagt & åker innan jag får min lön :/ Men har ändå lite sparande sen förra månaden, hoppas på att shoppa lite där med. Jag och Rawan har värsta ideér för festen som vi ska till sen.. Rawan är min bästa vän så ni vet det! Älskar dig vännen och det vet du! 

Later
     


2009

...

Då var man och shoppade igår då, vad blev de? Jo, 2 par jeans, 2 T-shirtar & ett par skor.. Skorna var dösnygga så som de andra plaggen. Allt var från MQ då. Det var 50% rea på nästan allt i butiken så passa på att dra dit.. Rawan fick lov att hänga med mig och den killen behöver semester! Alltså en hel vecka helt ENSAM så han lugnar ner sig.. Hittade jag ett plagg som jag tyckte var fin och kanske skulle köpa den så tar han plagget ifrån mig och säger "komien Marre snälla" Luuuuuuuuugna dig Ravve! Som sagt, that boy need a vacation!       

2009 började riktigt bra med att Rawan hälsade på och att jag mår "JÄTTEbra" som min bror Ammar brukar säga, komien gubben väx upp asså GUUUUUUD! Bäst är du Ammar jag o du du vet när vi lurar Rawan på livsfarliga saker som när han sprang över isen hahahaha!

 Antigen 22e lr 23e ska jag bege mig till sthlm den helgen kommer att vara så roligt för det är Solna-festen (kurdfest). Jag hoppas det blir av, kommer vara så roligt har inte varit på ngn kurdfest på över ett år I think..

Nu ska jag äta frukost..

Later
 
  


RSS 2.0