Vacker, blicken, stilen, skönheten och leendet!

..

Det hela började i lördags fortsatte i söndags och slutade idag..

Det var en vacker syn, den blicken, den stilen, den skönheten, och leendet som fick mina ögon att fastna på dem där mörka ögonen som fick hjärtat att krympa ihop sig när man såg dem lysa som solskenen fast ännu värre. Jag drömmer? Nej det var verklighet! Jag var nära, så nära! Men jag kunde inte, det gick bara inte jag var på en helt annan planet, en helt annan Mariwan gjorde du mig till, en sådan svagare. Du förvandlade all min energi till en enda stor tanke på att bara hålla dig i handen och blunda.. Tanken slog in, du kom och tog tag i min hand och log mot mig. Jag var lycklig i någon minut men du försvann? Jag försökte ha kul men det svek mig enormt. Jag stack till mamma pussade henne på pannan fick mera energi.. Jag försökte en allra sista gång men du vände mig ryggen och försvann.. Det gick en dag innan du dykte upp igen i min fantastiska värld, jag såg dig och du bara log med din vackra ansikte jag var tvungen att dra min väg och sade hejdå, du vände ryggen till och försvann i dimman. Tro inte att du försvinner, jag ser dig inte men dina ögon ser jag..


Det finns massa hinder att få en pratstund med dig, men jag ska kämpa!
       


Mys med jul

...

Hej!

Åh julen! Så grymt underbart när alla samlas, byter julklappar & äter god mat osv.. Så himla mysigt! Men saken är det att vi inte firar jul.. Varför? Jo, för att vi är muslimer. Men liksom jag tycker om julen jättemycket så när jag får familj någon gång i framtiden eller OM jag nu ens får en familj så ska jag fira den fina julen med frugan & mina barn och Rawans framtda familj. Åh vad skönt det är när man säger MINA barn, haha så roligt...undra hur mina ungar kommer se ut wihuuuuu alla ska bli fotbollsspelare! Den saken är rätt förutsebart! Nevars, eller? ;)      

Inhandlat 2 födelsedagspresenter varav en till Erans unge (Eran är min arbetskamrat och hennes söta unge fyller 2 år!) Det blir att fira Melvin nu på lördag. Trevligt, trevligt! Sedan andra presenten till min brors unge som fyller 1 år dagen efter Melvin så det blir riktigt roligt! Bilder kommer senare :) Kevin heter brorsans unge.. Apropå Kevin så grattis till att vinna Idol. Lite sent men men..

Nu ska jag packa för att dra och spela det underbara spelet som ger sån otrolig lycka: "Fotboll"

Later

Why does she stay?

...

She hates that we dont spend mutch time.
We barely see each other at all.
She don't even nag me 'bout always working.
She just says I just wish every now and then that you'd call..

Älskade bror

Bror & jag
(Bror, jag o söta mamma)

Igår så spelade jag fotboll med några grabbar här i berga-planen sedan drog jag hem till Mohammed & käka middag osv hade jätte trevligt. Får ett samtal vid 12 tiden av min brors fru att min bror har varit med en trafikolycka och att han har åkt in på akuten så bad hon mig att ta hand om deras ungar så jag sprang till söderleden och var så orolig för brorsan.. De hörde av sig efter en timma ungefär och sade att han klarade sig bra.. Gud så glad jag blev! Åkte sedan till honom på natten och det var så skönt att se honom. Det var någon idiot som körde mot rött och körde på taxin som brorsan har..så jävla idiotisk gjort att köra mot rött! Fyfan vad den personen ska stämmas. Aja men huvudsaken var att han klarade sig fint :)

Söndag igen då, hmm vad ska man hitta på? Barca spelar senare, det ska man självklart se. Annars så finns det väl inte så jättemycket att göra.. Mohammed kommer förbi sen så vi ska ta det lugnt här. Jobbar ju i morgon så det blir att lägga sig rätt skapligt! Ska nog ta och dra till min bror en sväng med..
 

Later        


Helt utmattad

...

En tisdagskväll som denna sitter man här framför datorn och är grymt besviken. Man tycker ju att det är en självklarhet att man ska ta något att äta när man väl är hungrig...men jag är så himla trött så jag knappt orkar att andas! Vad beror de på då? Jo! Att jag idag hade tid hos Rehab Support i valla, skulle checka av lite gamla skador.. Men jag hittade ju *förfan* inte de stället, gick vilse i valla. Frusen var jag med usch! Jag letade o letade, men kom till slut till T1! Haha jag garvade för mig själv när jag kom dit och gav mig själv en lavett! Så jag gick ännu en längre sträcka till sjukhuset och tog 17 hem. Inte nog med de, så jobbade jag 07:30-15:30 idag med så JAG ÄR HELT SLUT! Nu ska jag ta & äta något sedan borsta tänderna och sova sova sova! Så skönt det ska bli! 

Jag är vacker, men min personlighet gör mig ännu vackrare!     


Later

Barndomsminnen inom fotbollen

"Mamma! Jag vill ha en boll". Den meningen upprepade jag nästintill varje dag när jag var liten. Slutligen fick jag min efterlängtade fina boll.

De finaste minnena inom fotbollen är från tiden då jag bodde i mitt hemland (Kurdistan). Tidigt på morgnarna åt jag min frukost, och gick genast till mina vänner och så började vi spela fotboll, tills det blev mörkt på kvällarna. Den känslan när man vaknade och tänkte: "Ja! Nu ska jag spela fotboll med mina vänner", den fina känslan har jag fortfarande och kommer aldrig att glömma.


I Kurdistan så bryr sig inte föräldrarna så mycket om när man ska hem och äta och så vidare när man spelar fotboll. Det gjorde inte mina i alla fall. De sade: "Ta det lugnt, kom hem välbehållen och kom hem när du väl är hungrig." Det fanns inga tider att passa med andra ord. Men här i Sverige så tycker jag att det är annorlunda. Man har tider att passa och föräldrarna stöttar sina barn mer här i Sverige genom att t.ex. titta på barnens matcher.


Mina föräldrar har inte hjälpt mig så himla mycket inom fotbollen. Visst, de har köpt bra utrustning och sagt lycka till, men aldrig kommit och kollat på någon av mina matcher när jag var mindre. Det blev jag väldigt ledsen över till en början, men jag har klarat mig utan föräldrarna vid fotbollsplanen med tiden. Det är olika från barn till barn, vissa måste ha föräldrarnas stöd och andra inte.


När jag började skolan i Sverige så var jag ganska ensam. Ingen pratade med mig och lekte med mig på rasterna. Men jag blev genast omtyckt när vi spelade fotboll på en rast. Jag blev vald sist av alla men sedan visade jag hur duktig jag var på att spela fotboll och fick genast uppmärksamhet och alla började gilla mig mer och mer.


Det fanns inga fotbollslag i mitt hemland när jag var liten, utan vi samlades alla och delade in oss i flera olika lag och började sparka boll. Men vid nio års ålder när jag flyttade till Sverige fick jag börja i ett riktigt lag och det påverkade mig på ett bra sätt. Jag lärde mig att sköta tiderna då träningarna började, lärde mig reglerna och jag tyckte det var så skoj att vara med i ett riktigt lag så att jag enbart spelade fotboll nästan hela tiden.


När man var liten och spelade fotboll var man jättelycklig och behövde inte oroa sig för skador, kost och vilka fotbollsskor man hade. Men med tiden man kommer upp i åldern så måste man vara noga med kosten, musklerna blir större och risken för att bli skadad är större. För vissa fotbollsspelare är inte fotbollsskor så viktigt, men för mig är det jätteviktigt... Märket på skorna ska vara "Nike" och skorna ska vara svarta och mjuka. Men det var inte så viktigt med vilka fotbollsskor man hade när man var mindre. Kosten inom fotbollen är kanske inte så jätteviktig när man är barn men är viktig när man blir äldre.


Att få vara med i ett riktigt lag när man är barn är det en nyttig träning inför vuxenlivet.

Det viktigaste för ett barn är att ens föräldrar stöttar inom den sport man är delaktig i. Men tyvärr för min del så har mina föräldrar knappt hjälpt mig, men jag har byggt min väg alldeles själv och jag ska tampas tills jag inte orkar mer...  


Later


Nya jag

Är hos kära broder nu & har ätit middag! Passade också på att ta några bilder på nya håret som jag lovade.. Enjoy!

...
 ... ...


Nyklippt

Nu har jag varit hos min frisör & klippt mig! Så skönt att slippa platta så mycket hår nu..men mina tanter här på jobbet saknar mitt 'lockiga vackra hår' som de brukar säga, åh så söta! Men personalen och de som jag träffat har tyckt att det blev jättefint, tackar! Har inte tagit någon bild ännu men det kommer!
 
Usch vad jag har jobbat mycket! 8 timmar varje dag..måndag till fredag. Men så länge det är kul så ska jag inte klaga men det gör jag ändå.. Det man har är man inte nöjd med och det man inte har vill man ha.. Konstig värld vi lever i men det är bara leva klart detta liv tills döden kommer, sorligt men sant..

Snö, snö, snö, & SNÖ!! Gud så fint! Jag älskar hur snön faller på träden.. Tänk dig en romantisk promenad hand i hand med någon i detta vackra väder.. Jag drömmer! 



Later    

Personalfest

Igår så var det första personalfesten för min del. Det var så trevligt med middag och massa 'skitsnack' det var ganska många personer där. Fast från vår enhet så var vi bara 7 pers. Julklapp fick man med, en jättefin skål och några köksdukar. Höll på att somna där för innan festen så jobbade jag till 4, åkte hem och började platta mitt jobbiga hår, nevars inte jobbiga men det är ganska långt nu och det är jobbigt att platta mitt krulliga/lockiga hår. Men det gick det och bilder ser ni här nedan från festen & hemmet när jag precis hade fixat håret. Lyckad kväll! 


Moi :) Moi :) Mona, jag & Carro :)
 Eran & Mona :) Malin & Eran :) Serwa, Marita & Malin :)


Later
 

My life

:)

I fredags fyllde man 19 år då, en riktig fin födelsedag måste jag säga, många fina gratulationer från nära & kära.. Vi förfestade lite hemma hos mig sedan drog vi in mot staden och festade till.. Fast tråkiga var att alla försvann? Aja men jag hade riktigt skoj iaf. Dansade jättemycket, inte för att jag kan dansa men det är bara hoppa till lite & veva med armarna? Hahaha. Den dagen saknades bara en person och det var Rawan! Han var inte här i lkpg men han kommer om ca 2-3 veckor igen då ska vi ha riktig kul!
 
Idag så hade vi så kallad: Beep-test! Det är riktigt jobbigt måste jag säga, usch! Det är en lägnd på 20m först går man första minuten sedan ökas det hela tiden och till slut springer men så snabbt som möjligt tills man inte klarar mer.. Sämst på förklara men hoppas ni förstår något hihi.  Det gick över förväntan för mig faktiskt. Jag trodde att min kondition var helt borta pga att jag var skadad i 11 veckor i ljumsken sedan 5 veckor i knät förra säsongen.. Men konditionen fanns fortfarande kvar, riktigt skönt! Nu är det bara fortsätta köra bra med gymmet. På tisdag börjar första ordentliga passet på gymmet. Ska bli grymt skönt att börja komma igång med det också.'

Idag blir det att ta det riktigt lugnt med familjen och framförallt framför tv:n! Känns som jag kommer somna tidigt ikväll, bara bra för i morgon nåste man upp tidigt och dra till jobbet. Har saknat mina gamla tanter & gubbar :) Fick massa kramar ifrån dem i fredags när jag fyllde år, de är så söta!

Later   

     

Du är min tvilling

:)
Jag tar tag i dina mjuka händer, kollar dig djupt i dina vackra ögon, ler lite smått och säger:
'Du är så otroligt vacker hjärtat, snälla gör mig en stor tjänst, att du aldrig tar bort din underbara blick från mig, för denna syn vill jag se i resten av mitt liv..


RSS 2.0