Förferre hos Teo och the homies!

Hej!

Är hos Teo just nu och förfestar! Snart ska vi dra in mot staden och festa till. Blir lugnt med drickandet för min del...jag har match nu i helgen! Men Teo & Tin är helt borta haha! Sköna grabbar, länge sedan jag träffade dem men nu så :)
Som sagt så har jag match i helgen så kom till Motala och kolla på oss när vi möter sleipner hemma! Derby!

Här är några bilder som i tagit muhaha puss!

..  ..  ..  .. 

Later

Lön!

...


Lön idag, wihuuuuuuuuu!

Börjar gymma på World Class

.

Äntligen ska jag gymma idag. Ska dra med klubbkamraten Amir vid kl 17:00. Jag längtar så sjukt mycket, ska bli skönt att komma igång med gymmandet också.. Ser ni en viss välbyggd Mariwan idag på World Class så är det jag haha nevars men jag är dock en snygg kille haha, orka vara jag!  

Spelade ju som sagt första matchen på länge igår och det gick över förväntan faktiskt. Vinst med 4-0 mot just Smedby. Spelade fram till 2 mål tror jag och hade det riktigt roligt på planen & kroppen kändes jättebra! Nu ska jag fortsätta träna bra på träningarna och på gymmet så jag kommer i bästa toppformen så snart som möjligt (: 

Mamma håller på och lagar mat. I'm starving mother, men maten är snart klar...Ammar kommer hit och äter också.


Later 

Match!

Hej!

Jag är på jobbet & jag är jättetrött idag! Slutar om 2 timmar sedan hem och inväntar matchen som jag ska spela kl 7. Träningsmatch mot Smedby? Tror så, blir la kul...inte spelat match på ett bra tag. Har lite ont i ljumsken men det ska nog inte vara några svårigheter. Denna U-lags match blir nyttig för mig. Hoppas att kroppen känns bra under & efter matchen så jag kan vara med på seriematchen på lördag borta mot Bunkeflo. :)

Nu ska jag fika med en tant, så bra har inte ni det muhaha ^^


Later  

Mys framför tv:n

Blev ingen match för min del idag.. Var lite väl optimistisk när jag trodde på ett inhopp & vara med i truppen men kroppen känns jättebra och de tre träningar som jag gjort.  Men vi vann iaf med 2-0 i premiären, starkt Motala! Ser fram emot en ny träningsvecka nu så jag kommer i form ordentligt till nästa match som är nästa lördag I think. Hade otur som varit skadad i några veckor nu innan premiären men på måndag är det min 4e träning och jag kämpar mot toppformen :) Grattis även till Kurdiska som vinner match efter match, kärlek till er!

Nu ska jag kolla på Real Madrid. Jag ska vara duktig och vara hemma nu ikväll hihi. Har varit ute många helger i rad men ikväll blir det mys framför tv:n :)

Ha en fin kväll!


Later 

A little bit of everything

Lönen är så efterlängtad just nu! 10 dagar kvar, usch! Känns som flera veckor.. När den kommer så är det dags för shoppa! Lite summer-clothes vore inte fel. Vill köpa ett par låga skor...samma Converse som jag har nu fast låga? Kan bli. 

Idag har man sovit till kl 13 sedan tog jag en promenad till resecentrum för att ta bussen till Motala. Det gick jättebra. Har knappt ont i låret längre, positiva vibbar. Fast är ju självklart inte i form, så jag vet inte hur det blir på lördag(seriepremiär), men jag siktar in mig på ett inhopp. Det får jag ändå påstå. 

Jobb i morgon då, hur ska man dit? Ja det är frågan. Busskortet har gått ut och jag har ingen cykel. Får väl gå till skägget då haha nerå ngt måste jag hitta på. Gå ut nu och ta en promenix och hoppas på att det ligger ngn cykel någonstans haha nevars. Tror pappa har en cykel som jag kan låna. 

Nu ska jag äta lite kvälsmat. Ni får hat fint!


Later        


Veronica Maggio

..

Många av oss bygger nåt, andra river ner och fördriver tiden med att titta på.

Välkommen morbror.

Hej!

Är på jobbet & ska snart käka så jag tänkte skriva lite gott.

Min älskade morbror har kommit ifån hemlandet. Han är störtskön! Så rolig, så snäll & så omtänksam så det inte finns.. Känner igen honom i mig själv faktiskt :) Han gav mig en jättefin vårjacka, en grön sådan...man tackar! Jag tror att jag kommer gå upp några kg nu när han är här för nästan varje dag så är vi bjudna på middag hos folk, alltid stor buffé & gott är det allt! 

Raworkester (Rawan) kom och hälsade på nu i helgen, trevligt var det allt! Alltid roligt och träffa den där varerlsen. Blev utgång för oss i lördags, också trevligt. Det värsta var att jag skulle jobba på söndagsmorgonen så jag fick i mig en timmas sömn sen var det bara att knalla till jobbet och lätt var det inte! Men det gick.

Har varit skadad i låret så har inte tränat med laget på ett tag, mest kört rehab och det har gått bra. Så idag ska jag köra första träningen på 2 veckor (utan boll). Seriepremiären är den 18e hemma! Nu på lördag alltså, tror att jag missar den men visst finns det förhoppningar om att jag kan spela, det tror jag.  

Later

Livet utstrålas

..


Escada

... ,,,

E S C A D A

Jennifer & Julia, 2 år!

Nu ska jag på 2-årskalas! Gissa vilka som fyller år? Jo min älskade syrras tvillingar! Har köppt jättefina halsband till dem. Dyyyra fast de är dem värd. Dem 2 gör så att man vill skaffa sig barn nu nu nu NU! Fast först måste man självklart hitta en tjej till det och just den tjejen är nog omöjlig att hitta men men man vet ju aldrig..

Här är en jättefin bild på älsklingarna..

Jennifer & Julia


Later!


RSS 2.0