Lön

Hej där!


Spelade sista matchen för säsongen igår & vi förlorade matchen med 3-0 det betydde att vi gick ner till div 2. Nu har vi 2 träningar kvar nästa vecka sedan blir det lite vila för min del för att sedan träna jättehårt och bygga upp mig under försäsongen för att vara väl förbredd inför nästa säsong där jag spelar för? Ja, det får vi se.. Höll mig bort från skador denna säsong, ljumskarna blir bara bättre och bättre! Nu blir det mycket inomhusspel och långlöp de närmaste tiden, gött!

Imorgon får jag lön! Det betyder nya inomhusskor, nya jeans, ny mobil (som aldrig blir av) och en del sparande.

Har nu kollat på de filmer som jag hyrde... Yes man, Way of war & Role models. Role models var bäst av filmerna tyckte jag, mkt rolig! Yes man var inte tokig den heller men Way of war trodde jag skulle vara bättre än vad den var. 

Jobbar imorgon, ska upp 05:30 tuuuungt! Slutar 4, efter jobbet blir det shopping med Kerar.


Later 

Movie time + popcorn

..

Hellu!

Gissa hur skönt det var att sova ut igår? Det var otroligt skönt! Efter 6 raka arbetsdagar så var gårdagens sömn väldigt viktigt för mig. Lirade fotboll med grabbarna i hallen igår, sån otrolig känsla! Inomhusfotboll är verkligen en dans på rosor ;)

Apropå sömn så blev det bara 2 timmars sömn inatt..kom hem ungefär 02:00 från hallen inatt sedan kunde jag inte somna förns 04 & kl 06 var det bara att gå upp och dra till jobbet, var 3 sekunder ifrån att missa bussen, okej.. 10 sekunder då :P men jag sprang som bara den! Jag hatar att vänta på bussar! Så här är det marginaler som gäller..

Riktig onödig träning idag, jag stressar mig för att hinna med bussen till Motala, resan tar 1h & 10min kommer fram & stressar för att byta om.. Så blev det bara 30min träning.. *FAN* vad jag hatar oseriösa träningar! En kille i laget ramlade på ett konstigt sätt och hans armbåge gick ur led typ, så vi fick ringa ambulansen och ta in honom på akuten. Hoppas han mår bra nu.. Så där av blev träningen så kort, personligen så tyckte jag att vi kunde fortsätta köra på men men...

Nu blir det movie time! Hyrde 3 filmer (Yes man, Way of war & Role models) från filmstaden i lördags. Har inte hunnit kolla på dem ännu men nu så! Sofie skulle käka popcorn med sin syster & kolla på film, så jag blev också sugen på popcorn & film tur att jag hade film och just popcorn annars skulle det vara taskigt att läska mig Sofie :P Nae nu blir det "Yes Man" med Jim Carey..


Later        

30 minuters promenad till jobbet

Sha!

Vilken stressig morgon! Glömde helt bort att bussarna inte går samma tider som vardagar. Missade precis 1an när jag skulle ta den i berga, 16 kommer ganska omgående och jag tar den in till resecentrum. Missar 1an IGEN! Får panik och jag måste ta mig till jobbet ganska snart. Tänkte ta taxi men det skulle vara så onödigt. Nästa buss skulle komma om 30min så jag bestämde mig för att till skägget. Det tog mig hela 30 min, hade inte bekväma skor heller. Så när jag kom fram till jobbet var jag helt slut i benen. Det vara bara att börja med morgon ärenderna. Fikade för en stund sedan, fick i mig några mackor & kaffe! Det var välbehövligt kan jag lova! 

Jobbat 6 dagar i rad nu, bra jobbat Mr Suleimani! Slutar halv 1 idag sedan är det bara att ta bussen in mot stan för att ytterligare ta en annan buss till Motala för att (spela) match. Snart är det bara en vecka kvar sen slipper jag allt åkande, det ska bli så skönt! Tanterna på jobbet tycker så synd om mig för att jag pendlar så mkt om dagarna. De tycker att jag ska komma tillbaka till lkpg och spela här, inte omöjligt att jag gör det, sånt som märks. Hur som helst... I love you, all of you.. Ni betyder mina tanter & gubbar <3 

Rabihs framträdande igår var mäktigt! Vilken röst..


Later


Fotbollen & jobbet

..
(Min underbara chef & jag)

Sha sha!

Synd att Sverige förlorade mot danskarna, verkligen! Nu finns det knappt någon chans att de kommer till VM. Tråkigt värre, skulle vara kul att se dem spela i VM & att Zlatan skulle vara så bra då! Men det får vi nog aldrig reda på. Gött att Frankrike klarar sig till playoff iaf, det såg mörkt ut ett tag men jag säger bara: Viva la France!

Ja, hur gick det för för oss i helgen mot sleipner då? 4-0! De gör 1-0 målet redan efter 24 sekunder sedan var vi med ett tag tills de fick 2a målet sen flöt det bara på för deras del medans vi spelade inte alls bra, mycket fel pass osv. Och hur gick det för mig då? Tror att jag börjar vänja mig vid bänken faktiskt blev 90min bänk denna match med och jag fattar ingenting! Har så mycket i hjärnan som vill ut men de orden lämnar vi nog utanför bloggen :)

Vet ni vilken dag det är idag? Jo, jag vet! Det är då ett år sedan jag började jobba, hur gött är inte det då? Jag har fått en massa rutin! Under detta år så har jobbet lärt mig så mycket.. Jag hade svåra sömnproblem, hade personliga problem men just jobbet har varit medicinen mot all problem som jag har haft. En stor kram till min chef, de gamla & alla söta underbara personal, ni betyder! <3


Later
         

Börja inte spela

...
(En bild från kurdfesten för några veckor sen)

Hej!

"Börja inte spela om ni inte har tålamoden & inte vet vad det är ni verkligen ger er in på" 

Jag började spela på Nordicbet & lade in 1000kr och det gick hur bra som helst till en början. Jag bettade på olika matcher & pengarna bara rullade in. På bara 8 dagar gick jag upp till 7200krJag var helt fast, jag satt vid datorn från när jag vaknade och ända tills jag lade mig. Gick upp på nätterna tom och kollade resultaten som jag hade spelat på. Det räckte inte med så mkt pengar som jag hade vunnit utan jag ville bara ha mer och mer tills jag förlorade allting på bara några timmar. Men nu några dagar efter så är jag glad att jag förlorade allt så jag inte skulle bli allt för beroende. Jag vet nu att börja spela är verkligen inget för mig. Att spela är en drog enligt mig..

Danmark - Sverige ikväll! Jag tror att det blir lika men jag hoppas att vi vinner. Match imorgon och vi möter Sleipner i Norrköping. Svårt att plocka poäng där så vi får se hur matchen slutar.

Solen skiner och jag ska ta en walk..

Later 
           


Virus hit & dit

Jag har virus överallt på datorn tom på facebook. Dags at formatera om datorn snart & fixa ett virusprogram? Ska be någon kunnig att fixa det där för jag har inte en susning om datorer osv. 

Har varit halvsjuk ett tag nu, jättejobbigt är det...ibland känner man sig helt utslagen och nästa dag är man helt frisk och känner inte av någonting. Men det förhindrar mig inte ifrån att spela fotboll. Vi förlorade i helgen mot Oddevold med hela 4-0! Det var jobbigt att kolla på och inte kunna göra något åt saken jag var så sugen på att spela men jag fick inte ens hoppa in!? Det är bara att skratta åt saken för jag vet själv vad jag kan göra med den runda bollen :)

Har sovit ut ordentligt idag, vaknade halv 1 & det var så skönt! Cyklade sedan till Ekholmen och fredriksberg för att lämna en grej till en kompis. Jag cyklade även förbi Kentys hemmaplan och jag bara tittade på planen och drog tillbaka massa minnen därifrån, härligt härligt!

Ne nu ska jag kolla in lite statistik & betta några odds (: Kolla gärna in Teos spel-blogg: www.lkpgspelaren.blogg.se


Later           

Fredag

Fredag idag då, hur härligt som helst. Kallt är det ute men ack så fint när solen skiner som den gör idag. Gick upp 05:30, började kl 7 idag. Man är inte direkt pigg när man kommer till jobbet med tanke på att det tar 35 min med bussen att ta mig från berga till skäggetorp. Går 10 min fortare om man cyklar men det är ju så kallt på morgnarna.. 

Ledig ikväll från fotbollen så efter jobbet ska jag hem sedan Ikano för att kolla på mobil. Har länge velat köpa en ny men det har bara inte blivit av men nu så hoppas jag.. Blir annars att ta det lugnt idag för jag har match i morgon i Motala. Vet inte vad jag ska hitta på ikv..kanske mysa framaför Idol sedan?

Har lunch nu så jag ska äta det som mamma fixat till mig, vet faktiskt ännu inte vad det är jag ska äta men det får jag reda på snart haha. Efter maten ska jag och en kollega städa hos en farbror som är störtskön!


Later

RSS 2.0