My life..

Sha!

I måndags var det en bra dag då det börjades med jobb, 7-4 sedan träffade man en söt människa en snabbis vid namnet :) vilket fint namn! :) Efter det, hem & sedan hänga med till päckliga folktandvården! Pappa hade en undersökning där så jag joinade. Efter det stack vi på middag hos min bror där alla samlades, mycket god mat & mycket trevligt umgänge. Brorsans unge Kevin är så söt när han säger: "Ato pisi" Hahaha, det betyder du är smutsig! 

Igår var det jobb 7-2, en stressig dag då vi hade ett "helvete" vid lunchen. Det hela skulle ta 1h men det tog 2h. Det glömdes nycklar, nycklar blev inlåsta, det var lastbilar som var i vägen när vi skulle köra matbilen och lämna mat till våra tanter & gubbar. Inget gick min & Jockes väg igår men så kan det vara. Efter jobbet blev det hem för att sedan träna i ryd där lamporna släcktes när vi sprang intervaller. Men vi fortsatte ändå att springa i mörker. Hjärta kenty! På kvällen blev det att ta ett varmt bad sedan käka god mat och sitta framför Tv:n med ostbågar och Te :)

Ledigt idag från jobbet. Har sovit ut ordentligt, mycket välbehövligt! Ikväll blir det träning inne i rydshallen. Men nu ska jag käka frukost & Te sedan blir det att plugga lite till körkortet.. =)   

..


Later  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0